Рецепт Вермішелевий суп з фрикадельками фото

Вермішелевий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную рецепт, як приготувати вермішелевий суп з фрикадельками. Це дуже просте, легке в приготуванні блюдо з доступних і недорогих продуктів. Його з радістю будуть їсти і дорослі, та діти.

Опис приготування:

Кожна господиня намагається урізноманітнити повсякденний раціон своєї родини, тому такий рецепт вам дуже навіть стане в нагоді. За бажанням в суп можна додавати і інші овочі, наприклад, кабачок. Фаршдля фрикадельок можна купити готовий, але якщо у вас є час, краще приготувати його самостійно з будь-яких сортів м'яса. У підсумку виходить ситне і смачне блюдо для всієї родини!

  • Картопля - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морквина - 1 штука
  • Фарш - 200 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вермішель - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вода - 3 L
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелена цибуля - За смаком
вермішелевий суп з фрикадельками - фото крок 1
1. У каструлю наливаємо воду, ставимо її на вогонь. Картоплю чистимо і моєму, нарізаємо невеликими шматочками. У кипляче воду кидаємо картоплю, солимо і перчимо до смаку. Як тільки закипіло, зменшуємо вогонь і варимо до повної готовності.
вермішелевий суп з фрикадельками - фото крок 2
2. Морквину чистимо і моєму, трьом на крупній тертці, а невеликий шматочок залишаємо для прикраси. 1 цибулину чистимо і моєму, нарізаємо її невеликими кубиками.
вермішелевий суп з фрикадельками - фото крок 3
3. У миску перекладаємо фарш, на тертці подрібнюємо другу цибулину, солимо. Формуємо невеликі кульки і складаємо їх на тарілку.
вермішелевий суп з фрикадельками - фото крок 4
4. На сковороді з додаванням рослинної олії обсмажуємо цибулю і моркву. Додаємо їх в каструлю до готового картоплі, залишився шматочок морквини нарізаємо кружечками і додаємо в каструлю. Кладемо вермішель і приготовані фрикадельки. Приправляємо лавровим листом, часником, варимо ще 3-4 хвилини, а потім вимикаємо.

Схожі рецепти