Вермішелевий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт, як приготувати вермішелевий суп з фрикадельками. Це дуже просте, легке в приготуванні блюдо з доступних і недорогих продуктів. Його з радістю будуть їсти і дорослі, та діти.
Кожна господиня намагається урізноманітнити повсякденний раціон своєї родини, тому такий рецепт вам дуже навіть стане в нагоді. За бажанням в суп можна додавати і інші овочі, наприклад, кабачок. Фаршдля фрикадельок можна купити готовий, але якщо у вас є час, краще приготувати його самостійно з будь-яких сортів м'яса. У підсумку виходить ситне і смачне блюдо для всієї родини!
- Картопля - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Фарш - 200 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Вермішель - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Вода - 3 L
- Часник - 1 зубчик
- Зелена цибуля - За смаком
1. У каструлю наливаємо воду, ставимо її на вогонь. Картоплю чистимо і моєму, нарізаємо невеликими шматочками. У кипляче воду кидаємо картоплю, солимо і перчимо до смаку. Як тільки закипіло, зменшуємо вогонь і варимо до повної готовності.
2. Морквину чистимо і моєму, трьом на крупній тертці, а невеликий шматочок залишаємо для прикраси. 1 цибулину чистимо і моєму, нарізаємо її невеликими кубиками.
3. У миску перекладаємо фарш, на тертці подрібнюємо другу цибулину, солимо. Формуємо невеликі кульки і складаємо їх на тарілку.
4. На сковороді з додаванням рослинної олії обсмажуємо цибулю і моркву. Додаємо їх в каструлю до готового картоплі, залишився шматочок морквини нарізаємо кружечками і додаємо в каструлю. Кладемо вермішель і приготовані фрикадельки. Приправляємо лавровим листом, часником, варимо ще 3-4 хвилини, а потім вимикаємо.