Яловичина тушкована з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована яловичина з підливою - блюдо, що підходить практично до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо з вами наш варіант рецепта, як приготувати яловичину тушковану з підливою.
Тушкована яловичина з підливою за цим рецептом виходить ідеально м'якою, з насиченим ароматом болгарського перцю. Для приготування страви можна взяти заморожений перець. Не обов'язково використовувати перець саме червоного кольору, але, як відомо, саме колір перцю впливає на його аромат і запах. Я віддаю перевагу червоний або зелений.
- Яловичина - 1 кілограм (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Болгарський перець червоний - 1 штука
- Окріп - 2 склянки
- Спеції до м'яса - За смаком (на ваш вибір)
- Рослинна олія - 50 грам
Попередньо обмийте м'ясо, видаливши після зайву вологу. М'якоть нарізаємо на невеликі шматочки.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
Болгарський перець нарізаємо довільно. Перець у мене залишився ще з літніх заготовок на зиму. Для рецепта підійде як свіжий так і заморожений.
У сотейнику на рослинному маслі обсмажте цибулю.
Потім додайте перець, все протомитися близько 5 хвилин.
До овочів додайте м'ясо. До м'яса відразу ж додайте спеції. Перемішайте м'ясо з овочами і спеціями.
Гасіть під кришкою 15 хвилин. Потім влийте в каструлю до м'яса окріп. Перемішайте. Тушіте 1, 5 години до ідеальної м'якості м'яса.