Яловичина з підливою як в садку
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, смачніше і корисніше їжі, ніж в дитячому садку, складно придумати. Пропоную згадати дитинство і приготувати м'ясо з підливою, ну точно до смаку, як в дитячому соду. Готується воно дуже просто!
Ця страва приготовлено за рецептом, неодноразово перевіреного часом, тому точно дотримуйтесь рецептом і отримаєте прекрасний результат. Для того, щоб м'ясо вийшло м'яким, раджу гасити його не менше 1, 5 годин. А також не забудьте доповнити яловичину цибулею, морквою і сметаною. Приступимо!
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком

1. Морква почистіть і натріть на тертці.

2. Лук почистіть і наріжте кубиком.

3. Обсмажте цибулю з морквою з додаванням олії.

4. М'ясо помийте і наріжте шматочками. Обсушити.

5. Додайте в сковороду і обсмажте все разом.

6. Додайте сметану і тушкуйте пару хвилин.

7. Додайте воду, зменшіть вогонь і тушкуйте на мінімальному нагріві близько 1, 5 годин. В самому кінці посоліть.

8. Смачного!