Рецепт Яловичина з підливою в мультиварці фото

Яловичина з підливою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Апетитна яловичина з підливою відмінно підійде до картопляного пюре. Готую м'ясо в мультиварці, тому воно виходить дуже ніжним і соковитим.

Приготувати соковиту яловичину з підливою, тушковану в мультиварці просто. Для цього поріжте м'ясо, подрібніть цибулю і моркву. Обсмажте разом на сковороді протягом 15 хвилин, потім викладіть м'ясо з овочами в мультиварку. Додайте 2 столових ложки борошна, розведених в невеликій кількості води і поставте режим «Гасіння» на 1 час 20 хвилин. Поки м'ясо гаситься, приготуйте як гарнір картопляне пюре. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!

  • Яловичина - 600 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина з підливою в мультиварці - фото крок 1
Яловичину поріжте невеликими шматочками, цибулю дрібно порубати, морква потріть.
яловичина з підливою в мультиварці - фото крок 2
Обсмажте м'ясо, цибулю і моркву на сковороді протягом 15 хвилин.
яловичина з підливою в мультиварці - фото крок 3
Посоліть і поперчіть за смаком.
яловичина з підливою в мультиварці - фото крок 4
Викладіть м'ясо в чашу мультиварки, додайте води так, щоб вона трохи покрила м'ясо.
яловичина з підливою в мультиварці - фото крок 5
У невеликій кількості води розмішайте 2 столових ложки борошна і влийте в мультиварку. Увімкніть режим «Гасіння» на 1 час 20 хвилин.
яловичина з підливою в мультиварці - фото крок 6
Поки м'ясо гаситься, відваріть картоплю і зробіть пюре. Буде дуже смачно.

Схожі рецепти