Яловичина з підливою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна яловичина з підливою відмінно підійде до картопляного пюре. Готую м'ясо в мультиварці, тому воно виходить дуже ніжним і соковитим.
Приготувати соковиту яловичину з підливою, тушковану в мультиварці просто. Для цього поріжте м'ясо, подрібніть цибулю і моркву. Обсмажте разом на сковороді протягом 15 хвилин, потім викладіть м'ясо з овочами в мультиварку. Додайте 2 столових ложки борошна, розведених в невеликій кількості води і поставте режим «Гасіння» на 1 час 20 хвилин. Поки м'ясо гаситься, приготуйте як гарнір картопляне пюре. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!
- Яловичина - 600 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Яловичину поріжте невеликими шматочками, цибулю дрібно порубати, морква потріть.
Обсмажте м'ясо, цибулю і моркву на сковороді протягом 15 хвилин.
Посоліть і поперчіть за смаком.
Викладіть м'ясо в чашу мультиварки, додайте води так, щоб вона трохи покрила м'ясо.
У невеликій кількості води розмішайте 2 столових ложки борошна і влийте в мультиварку. Увімкніть режим «Гасіння» на 1 час 20 хвилин.
Поки м'ясо гаситься, відваріть картоплю і зробіть пюре. Буде дуже смачно.