Яловичина з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Є такі страви, які викликають у нас ностальгію. Це відноситься до тих, які ми пам'ятаємо ще в дитинстві. Їли їх в дитячому садку, початковій школі або у бабусі, коли приїжджали до неї в гості.
У мене є в запасі кілька таких рецептів. Поділюся з вами тим, як приготувати яловичину з підливою. Ту саму, яку подають з пюре або просто з вареною картоплею. Дуже м'яке і соковите м'ясо чудово поєднується з тушкованими овочами. Ситне гаряче на кожен день порадує вашу сім'ю.
- Яловичина - 1 кілограм
- Картопля - 700 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Помідор - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
Заздалегідь відваріть картоплю. М'ясо промийте і наріжте брусочками. Обваляйте їх у борошні.
Всі овочі помийте. Цибуля, часник і морква почистіть. Часник подрібніть, цибуля наріжте кубиками, морква і помідор наріжте шматочками.
М'ясо готуйте в режимі "жарка" в мультиварці протягом 25 хвилин на рослинній олії.
Хв 10 до кінця смаження додайте все овочі, крім томатів, в ємність мультиварки. Перемішайте і додайте все приправи з сіллю.
Після влийте кефір і покладіть помідори до інших інгредієнтів. Поставте мультиварку в режим "гасіння" з 1, 5 годину.
Подавайте гуляш в гарячому вигляді, полив підливою картопля. Смачного!