Рецепт Яловичина з підливою фото

Яловичина з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Є такі страви, які викликають у нас ностальгію. Це відноситься до тих, які ми пам'ятаємо ще в дитинстві. Їли їх в дитячому садку, початковій школі або у бабусі, коли приїжджали до неї в гості.

У мене є в запасі кілька таких рецептів. Поділюся з вами тим, як приготувати яловичину з підливою. Ту саму, яку подають з пюре або просто з вареною картоплею. Дуже м'яке і соковите м'ясо чудово поєднується з тушкованими овочами. Ситне гаряче на кожен день порадує вашу сім'ю.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Картопля - 700 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Помідор - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний мелений перець - За смаком
яловичина з підливою - фото крок 1
Заздалегідь відваріть картоплю. М'ясо промийте і наріжте брусочками. Обваляйте їх у борошні.
яловичина з підливою - фото крок 2
Всі овочі помийте. Цибуля, часник і морква почистіть. Часник подрібніть, цибуля наріжте кубиками, морква і помідор наріжте шматочками.
яловичина з підливою - фото крок 3
М'ясо готуйте в режимі "жарка" в мультиварці протягом 25 хвилин на рослинній олії.
яловичина з підливою - фото крок 4
Хв 10 до кінця смаження додайте все овочі, крім томатів, в ємність мультиварки. Перемішайте і додайте все приправи з сіллю.
яловичина з підливою - фото крок 5
Після влийте кефір і покладіть помідори до інших інгредієнтів. Поставте мультиварку в режим "гасіння" з 1, 5 годину.
яловичина з підливою - фото крок 6
Подавайте гуляш в гарячому вигляді, полив підливою картопля. Смачного!

Схожі рецепти