Свинина, тушкована з томатною підливою
(покроковий рецепт з фото)
Господиням, які люблять нескладні і ситні основні блюда, рекомендую звернути увагу на цей класний варіант, як приготувати свинину, тушковану з томатною підливою. Відмінне блюдо для всієї родини!
Ця страва просте, так що відмінно підійде на кожен день. Час приготування залежить від того, яке м'ясо ви вибрали. В даному випадку це реберця, вони будуть гаситися набагато довше, ніж м'якоть, наприклад. Крім лука ви завжди можете додати і інші овочі за смаком, щоб підлива була ще більш насиченим. Спробувати точно варто!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 3-5 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком (перець чорний і чилі, паприка, Зіра і TD)
- Томати - 400 грам (у власному соку)
- Томатний соус - 2 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Свинину (ребра) вимийте, обсушити, наріжте, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на сковороду і обсмажте на сильному вогні.
2. М'ясо зніміть і відкладіть поки в сторону. А на сковороду відправте подрібнену цибулю з часником. Обсмажте хвилини 3, помішуючи.
3. Додайте томати у власному соку. Томіть хвилин 5. Всипте сіль і спеції.
4. Викладіть реберця назад і влийте томатний соус (можна домашній томат або соус зі спеціями, наприклад).
5. На повільному вогні тушкуйте свинину до повної готовності. Подавайте з улюбленим гарніром.
Смачного!
Смачного!