Рецепт Свинина, тушкована з томатною підливою фото

Свинина, тушкована з томатною підливою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Господиням, які люблять нескладні і ситні основні блюда, рекомендую звернути увагу на цей класний варіант, як приготувати свинину, тушковану з томатною підливою. Відмінне блюдо для всієї родини!

Опис приготування:

Ця страва просте, так що відмінно підійде на кожен день. Час приготування залежить від того, яке м'ясо ви вибрали. В даному випадку це реберця, вони будуть гаситися набагато довше, ніж м'якоть, наприклад. Крім лука ви завжди можете додати і інші овочі за смаком, щоб підлива була ще більш насиченим. Спробувати точно варто!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Сіль і спеції - За смаком (перець чорний і чилі, паприка, Зіра і TD)
  • Томати - 400 грам (у власному соку)
  • Томатний соус - 2 склянки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
свинина, тушкована з томатною підливою - фото крок 1
1. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Свинину (ребра) вимийте, обсушити, наріжте, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на сковороду і обсмажте на сильному вогні.
свинина, тушкована з томатною підливою - фото крок 2
2. М'ясо зніміть і відкладіть поки в сторону. А на сковороду відправте подрібнену цибулю з часником. Обсмажте хвилини 3, помішуючи.
свинина, тушкована з томатною підливою - фото крок 3
3. Додайте томати у власному соку. Томіть хвилин 5. Всипте сіль і спеції.
свинина, тушкована з томатною підливою - фото крок 4
4. Викладіть реберця назад і влийте томатний соус (можна домашній томат або соус зі спеціями, наприклад).
свинина, тушкована з томатною підливою - фото крок 5
5. На повільному вогні тушкуйте свинину до повної готовності. Подавайте з улюбленим гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти