Свинина шматочками з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо для тих, хто любить готувати без зайвих премудростей: чітко, зрозуміло і швидко. Чисто чоловічий рецепт з розряду & Quot; на швидку руку& Quot. Тушкована свинина поєднується з будь-якими гарнірами. Рекомендую!
До вашої уваги - простий рецепт приготування свинини шматочками з підливою. М'ясо виходить дуже м'яким і ніжним, а рідка підлива - ситної і ароматною. На гарнір дуже добре підійде картопля пюре, макарони або рис. Хай щастить!
- Свинина - 300 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Свинину промийте та висушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо порційними шматочками.
Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажте шматочки свинини (приблизно 10 хвилин).
Цибулю і моркву очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
Окремо обсмажуємо на рослинному маслі овочі з додаванням борошна. Готуємо до золотистого кольору.
Перекладаємо свинину в каструлю, заливаємо її водою. Додаємо овочі, кип'ятимо все разом. Кладемо сіль, перець і лавровий лист. Тушкуємо до м'якості м'яса (приблизно 45-50 хвилин).
Готово!
Смачного!