Рецепт Свинина шматочками з підливою фото

Свинина шматочками з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Блюдо для тих, хто любить готувати без зайвих премудростей: чітко, зрозуміло і швидко. Чисто чоловічий рецепт з розряду & Quot; на швидку руку& Quot. Тушкована свинина поєднується з будь-якими гарнірами. Рекомендую!

До вашої уваги - простий рецепт приготування свинини шматочками з підливою. М'ясо виходить дуже м'яким і ніжним, а рідка підлива - ситної і ароматною. На гарнір дуже добре підійде картопля пюре, макарони або рис. Хай щастить!

  • Свинина - 300 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
свинина шматочками з підливою - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
свинина шматочками з підливою - фото крок 2
Свинину промийте та висушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо порційними шматочками.
свинина шматочками з підливою - фото крок 3
Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажте шматочки свинини (приблизно 10 хвилин).
свинина шматочками з підливою - фото крок 4
Цибулю і моркву очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
свинина шматочками з підливою - фото крок 5
Окремо обсмажуємо на рослинному маслі овочі з додаванням борошна. Готуємо до золотистого кольору.
свинина шматочками з підливою - фото крок 6
Перекладаємо свинину в каструлю, заливаємо її водою. Додаємо овочі, кип'ятимо все разом. Кладемо сіль, перець і лавровий лист. Тушкуємо до м'якості м'яса (приблизно 45-50 хвилин).
свинина шматочками з підливою - фото крок 7
Готово!
свинина шматочками з підливою - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти