Рецепт Свинина, смажена шматочками фото

Свинина, смажена шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Всім любителям м'яса обов'язково слід звернути увагу на рецепт приготування свинини, смаженої шматочками. Занадто просто? що, але ще дуже смачно і дійсно ситно.

Опис приготування:

Складні страви, часом, можуть розчарувати. А ось свинина, смажена шматочками в домашніх умовах - це завжди смачно. Блюдо вдалий варіант для ситного обіду або вечері, адже прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і овочами.

  • Свинина - 500 грам (м'якоть)
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Французька гірчиця - 1-2 чайних ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка (за смаком)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
свинина, смажена шматочками - фото крок 1
1. М'ясо, найкраще віддати перевагу вирізці, щоб свинина, смажена шматочками в домашніх умовах була соковитою і ніжною, вимити і просушити. Нарізати і відправити на розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
свинина, смажена шматочками - фото крок 2
2. М'ясо смажити на сильному вогні близько 2-3 хвилин, щоб утворилася скоринка. Тим часом очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину.
свинина, смажена шматочками - фото крок 3
3. Очистити часник і нарізати невеликими шматочками. Сильно подрібнювати часник не рекомендується.
свинина, смажена шматочками - фото крок 4
4. Коли м'ясо трохи обсмажити, можна відправити на сковороду цибулю з часником. При бажанні також можна додати і інші овочі.
свинина, смажена шматочками - фото крок 5
5. Посолити і поперчити м'ясо за смаком. Додати гірчицю в зернах і ретельно перемішати. Як зробити свинину, смажену шматочками ще ароматні? Можна додати трохи розмарину або інші трави. Також можна відправити на сковороду лавровий лист.
свинина, смажена шматочками - фото крок 6
6. Смажити свинину на середньому вогні до м'якості. Секрет ідеально приготовленого м'яса в тому, щоб не перемішувати його занадто часто. З кожного боку шматочок м'яса повинен як слід підсмажитися, але при цьому не згоріти. Подавати блюдо можна з гарніром або овочевим салатом.

Схожі рецепти