Свинина, смажена шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям м'яса обов'язково слід звернути увагу на рецепт приготування свинини, смаженої шматочками. Занадто просто? що, але ще дуже смачно і дійсно ситно.
Складні страви, часом, можуть розчарувати. А ось свинина, смажена шматочками в домашніх умовах - це завжди смачно. Блюдо вдалий варіант для ситного обіду або вечері, адже прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і овочами.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Французька гірчиця - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка (за смаком)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. М'ясо, найкраще віддати перевагу вирізці, щоб свинина, смажена шматочками в домашніх умовах була соковитою і ніжною, вимити і просушити. Нарізати і відправити на розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
2. М'ясо смажити на сильному вогні близько 2-3 хвилин, щоб утворилася скоринка. Тим часом очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину.
3. Очистити часник і нарізати невеликими шматочками. Сильно подрібнювати часник не рекомендується.
4. Коли м'ясо трохи обсмажити, можна відправити на сковороду цибулю з часником. При бажанні також можна додати і інші овочі.
5. Посолити і поперчити м'ясо за смаком. Додати гірчицю в зернах і ретельно перемішати. Як зробити свинину, смажену шматочками ще ароматні? Можна додати трохи розмарину або інші трави. Також можна відправити на сковороду лавровий лист.
6. Смажити свинину на середньому вогні до м'якості. Секрет ідеально приготовленого м'яса в тому, щоб не перемішувати його занадто часто. З кожного боку шматочок м'яса повинен як слід підсмажитися, але при цьому не згоріти. Подавати блюдо можна з гарніром або овочевим салатом.