Індичка, смажена шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Вам подобається індійська кухня? Пропоную вам спробувати повторити цей рецепт приготування індички, смаженої шматочками в пікантному соусі карі. Дуже апетитне, яскраве і смачна страва.
Опис приготування:
Це приголомшливий варіант, як зробити індичку, смажену шматочками з овочами, горіхами і соусом. Пікантні спеції ідеально доповнюють блюдо, перетворюючи його на справжнє задоволення для гурмана. Незважаючи на гадану складність, приготувати його досить просто, особливо з цими покроковими рекомендаціями і фотографіями.
- Філе індички - 500 грам
- Кешью - 150 грам
- Паприка - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершки - 1.5 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 щіпка
- Спеції - За смаком (каррі, імбир, кардамон, куркума, сіль, перець)
1. Філе індички вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте дрібно. На сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте м'ясо трохи.
2. Очистіть від насіння і хвостика вимитий солодкий перець, наріжте очищену цибулю і часник.
3. Коли індичка злегка обсмажити, викладіть на сковороду овочі.
4. З'єднайте на невеликій тарілці спеції, перемішайте їх. Використовувати в рецепт приготування індички, смаженої шматочками можна і вже готові набори спецій за бажанням.
5. Обсмажте овочі 3-4 хвилини і додайте спеції, все як слід перемішайте.
6. Наріжте дрібно зелень, можна використовувати пекінську капусту, буде дуже смачно.
7. Підсушіть трохи на окремій сковороді горішки. Кешью - ідеальний варіант, але ви можете взяти в цей простий рецепт індички, смаженої шматочками і інші горішки, які є під рукою.
8. На сковороду додайте трохи вершків або кокосового молока. Викладіть горіхи і зелень.
9. Акуратно перемішайте і млоїте ще 5-7 хвилин до повної готовності. Індичка, смажена шматочками в домашніх умовах, прекрасно підійде до відварного рису. Спробуйте, це дуже смачно!