Індичка шматочками, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Індичка шматочками, запечена в духовці, - є моїм улюбленим святковим блюдом. Завжди любив поєднання цього м'яса з сухофруктами, яблуками і медом. На гарнір можна запекти картопля. Рекомендую!
Приготуємо індичку шматочками, запечену в духовці в домашніх умовах. М'ясо індички само по собі дуже ситне, тому я вважаю за краще його запікати без картоплі і подібних інгредієнтів. Набагато краще додати яблучко з легкою кислинкою і солодку курагу. Хай щастить!
- Філе індички - 1 кілограм
- Чорнослив - 1 Склянка
- Яблука - 2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
Індичку промийте та висушіть, очистіть від плівок і поріжте порційними шматочками. Перекладіть м'ясо в форму для запікання. Змішайте мед і гірчицю. Залийте цією сумішшю індичку.
Промиваємо яблука і курагу. Яблука очищаємо від серцевини і насіння, нарізаємо кубиками. Додаємо всі в форму для запікання.
Прикрийте форму фольгою, помістіть її в духовку на 50 хвилин, температура 200 градусів. Для 10 хвилин до закінчення видаляємо фольгу.
Смачного!