Баранина, шматочками запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, корисне і поживне блюдо - погодьтеся, досить рідкісне поєднання. Але тут якраз цей рідкісний випадок. Апетитна баранина, відмінно доповнюється зеленою квасолею, а спеції підсилюють смак.
Баранину, запечену шматочками в духовці можна приготувати в кілька простих кроків. Поріжте м'ясо і цибулю. Скляну форму змажте маслом, викладіть м'ясо, потім шар цибулі і зверху викладіть квасоля. Далі шар м'яса упереміш з цибулею. Зверху соліть, перчите і додайте спеції і подрібнений часник., І на закінчення укрийте все квасолею. Запікайте в духовці 1, 5 годин 200 градусах. Смачного!
- Стручковая фасоль - 400 грам
- Оливкова олія - 30 грам
- Баранина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 2-3 штук
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець, зіра - За смаком
Баранину поріжте на шматки середньої величини.
Дрібно наріжте цибулю.
Скляну форму змажте маслом, викладіть м'ясо, потім шар цибулі і зверху викладіть квасоля.
Далі шар м'яса упереміш з цибулею. Зверху соліть, перчите і додайте спеції і подрібнений часник., І на закінчення укрийте все квасолею. Запікайте в духовці 1, 5 годин 200 градусах.