Свинина, запечена в духовці шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів оригінальних і пікантних м'ясних страв, рекомендую цей оригінальний рецепт приготування свинини, запеченої в духовці шматочками. Виходить цікаве, соковите і ароматне блюдо!
Такий рецепт приготування свинини, запеченої в духовці шматочками нібито створений для романтичних вечорів! Тим більше, як показала практика, такий простий рецепт свинини, запеченої в духовці шматочками відмінно вдається як чоловікам, так і жінкам. Так що натякніть своєму чоловікові або коханому, покажіть цей рецепт, і чекайте казкового вишуканого вечері! Бажаю удачі!
- Свинина - 500 грам
- Яблука - 200 грам(2 штуки кислих яблук)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. М'ясо для початку наріжемо шматочками і обсмажити на олії на сковороді до рум'яної скоринки. Солимо і перчимо.
2. Тепер (або паралельно) запікаємо яблука, розминаємо їх виделкою в пюре. Змішаємо зі сметаною і спеціями.
3. Викладаємо шматочки м'яса на деко, наверх - отриманий сметанний соус. Відправимо в розігріту духовку і запікаємо до повної готовності.
4. Готову страву посипаємо зеленню і відразу ж подаємо. Смачного!