Свинина, запечена шматочками в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю м'ясо, близьке до смаку до шашлику, але мені хотілося зробити його більш ніжним, соковитим, в соусі. Так і вийшло. Ділюся рецептом, як приготувати свинину, запечену шматочками в фользі.
У нас вийшло чудове, ніжне, соковите м'ясо з соусом, неймовірно смачне і ароматне. Вам обов'язково потрібно спробувати приготувати таке м'ясо за моїм рецептом!
Від вас вимагається мінімальна кількість зусиль, а результат точно перевершить всі очікування.
- Свинина - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Гірчиця з зернами - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
Для приготування свинини, запеченої шматочками в духовці, ми візьмемо пісне м'ясо, філе. Свинину слід нарізати невеликими шматочками.
Ріпчасту цибулю наріжте невеликими півкільцями. Помістіть цибулю в миску, додайте туди чайну ложку гірчиці із зернами, трохи рослинного масла, солі, спецій за смаком. Перемішайте. Отриману масу викладіть на м'ясо і змішайте м'ясо зі спеціями і цибулею.
Викладіть м'ясо на лист фольги, складений як мінімум удвічі.
Накрийте ще одним листом фольги і добре з'єднайте краю. Закріпіть так, щоб пар і м'ясної сік не покинули фольгу.
Дайте м'яса промаринуватися близько 40 хвилин. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте м'ясо у фользі близько 50-60 хвилин.