Рецепт Свинина, запечена шматочками в фользі фото

Свинина, запечена шматочками в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Я дуже люблю м'ясо, близьке до смаку до шашлику, але мені хотілося зробити його більш ніжним, соковитим, в соусі. Так і вийшло. Ділюся рецептом, як приготувати свинину, запечену шматочками в фользі.

У нас вийшло чудове, ніжне, соковите м'ясо з соусом, неймовірно смачне і ароматне. Вам обов'язково потрібно спробувати приготувати таке м'ясо за моїм рецептом!

Від вас вимагається мінімальна кількість зусиль, а результат точно перевершить всі очікування.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Гірчиця з зернами - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
свинина, запечена шматочками в фользі - фото крок 1
Для приготування свинини, запеченої шматочками в духовці, ми візьмемо пісне м'ясо, філе. Свинину слід нарізати невеликими шматочками.
свинина, запечена шматочками в фользі - фото крок 2
Ріпчасту цибулю наріжте невеликими півкільцями. Помістіть цибулю в миску, додайте туди чайну ложку гірчиці із зернами, трохи рослинного масла, солі, спецій за смаком. Перемішайте. Отриману масу викладіть на м'ясо і змішайте м'ясо зі спеціями і цибулею.
свинина, запечена шматочками в фользі - фото крок 3
Викладіть м'ясо на лист фольги, складений як мінімум удвічі.
свинина, запечена шматочками в фользі - фото крок 4
Накрийте ще одним листом фольги і добре з'єднайте краю. Закріпіть так, щоб пар і м'ясної сік не покинули фольгу.
свинина, запечена шматочками в фользі - фото крок 5
Дайте м'яса промаринуватися близько 40 хвилин. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте м'ясо у фользі близько 50-60 хвилин.

Схожі рецепти