Свинина шматочками в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Що таке обід по-домашньому? Ймовірно що-небудь дуже просте і неймовірно апетитне, наприклад, шматочки свинини, запечені з картоплею у фользі. Блюдо підійде на обід або на вечерю. Дуже смачно!
Попередньо замаринуйте м'ясо в спеціях для шашлику, змішаних з рослинним маслом і сіллю. Найкраще маринувати з вечора. Загорніть м'ясо у фольгу, додавши порізану картоплю і зубчики часнику. Запікайте в духовці до готовності. Хай щастить!
- Свинина - 6 штук (порційні шматочки)
- Картопля - 7-8 штук
- Часник - 1 зубчик
- Маринад для м'яса - За смаком (спеції для шашлику + сіль + рослинне масло)
Розділіть свинину на порційні шматочки і замаринуйте м'ясо в маринаді з рослинної олії, солі і спецій для шашлику. Можна залишити маринуватися на ніч в холодильнику. Вранці розкладаємо шматочки свинини в фольгу, додаємо порізану картоплю і зубчики часнику.
Щільно загортаємо майбутнє блюдо в фольгу і запікаємо в духовці 1-1, 5 годин до готовності. Температура 200 градусів.
Смачного!