М'ясо шматочками в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт м'яса шматочками в фользі в духовці дозволить вам зробити смачне, ароматне і дуже соковите доповнення до будь-якого гарніру. Чоловіки зазвичай від такого м'яса без розуму, рекомендую!
Головне правило в готуванні м'яса: чим менше шматки, тим швидше вони будуть готові. Але з іншого боку, саме тому вони часто пересушується, втрачаючи всю соковитість справжнього м'яса. Так що рекомендую не поспішати і для цього простого рецепту м'яса шматочками в фользі в духовці сильно ці самі шматочки не дрібнити. Бажаю удачі!
- Яловичина - 1.5 кілограма
- Часник - 2 штуки(2 середні головки)
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Вино сухе біле - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
1. В окремій мисці змішаємо спеції, сіль і подрібнений часник. Сюди ж вливаємо олію, сік, вино, додамо гірчицю. Ретельно перемішати. М'ясо ріжемо шматочками і натираємо сумішшю з усіх боків.
2. Якщо є час, м'ясо маринуємо в спеціях добу. Якщо часу в обріз, починаємо готувати відразу. Форму для запікання застилає фольгою, викладаємо шматочки м'яса, вливаємо залишки маринаду, а краї фольги загортаємо.
3. Запікати потрібно близько години при 170 градусів. Перевірте готовність зубочисткою: сік повинен виділятися прозорий. При чому в останні 15 хвилин верх фольги надріжте, щоб м'ясо встигло підрум'яниться.
4. Смачного!