Рецепт М'ясо шматочками, запечене в духовці фото

М'ясо шматочками, запечене в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

М'ясо, запечене в духовці, - це дуже смачно, та й готується воно дуже легко. Таке м'ясо цілком згодиться і для вечері в звичайний день, і для святкового столу. Пробуємо!

Опис приготування:

Смачне і ароматне м'ясо, запечене в духовці - це смачно, корисно і дуже зручно. Зручно для господині: м'ясо готується в духовці, над ним не треба стояти, перевертати. М'ясо шматочками, запечене в духовці у цій простому рецептом, можна почати готувати з ранку, якщо гості очікуються до вечора. Обсмажити, загорнути у фольгу і поставити в холодильник, а за півгодини до подачі засунути в духовку. Готуємо? розповідаю, як приготувати м'ясо шматочками, запечене в духовці.

  • Свинячий ескалоп - 700-800 грам
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сухі трави - 0, 5 чайних ложки (розмарин, або базилік, або ваші улюблені спеції для м'яса)
  • Сухе вино - 50 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (для соусу)
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Вершки 18-20% - 150 мілілітрів
м'ясо шматочками, запечене в духовці - фото крок 1
М'ясо миємо, обсушуємо паперовими серветками і нарізаємо на шматки товщиною не менше 1-1.5 см. Добре розігріваємо на сковороді олію, швидко обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки.
м'ясо шматочками, запечене в духовці - фото крок 2
М'ясо ми лише піджаримо, щоб вийшла корочка, а весь сік залишився всередині.
м'ясо шматочками, запечене в духовці - фото крок 3
Викладаємо кожен шматочок м'яса на окремий лист фольги, посипаємо сіллю, перцем і травами. Збризгуємо вином.
м'ясо шматочками, запечене в духовці - фото крок 4
Щільно загортаємо кожен шматочок. І викладаємо на решітку в духовку, розігріту до 200 градусів, приблизно на 30 хвилин.
м'ясо шматочками, запечене в духовці - фото крок 5
Поки м'ясо запікатиметься, приготуйте соус. На маслі, що залишився від смаження м'яса, обжарьтецибулю, додайте до нього подрібнені горіхи. Обсмажуйте ще хвилини 3, потім долийте вершки, посоліть-поперчіть за смаком і доведіть до кипіння. Соус готовий.

Схожі рецепти