Рецепт М'ясо, запечене в духовці фото

М'ясо, запечене в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Зелень, Петрушка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Шукаєте варіант гарячого страви на обід, вечерю або святковий стіл? Тоді зверніть увагу на цей чудовий спосіб, як приготувати м'ясо, запечене в духовці. Воно виходить соковитим і ароматним.

Якщо ви вирішили запекти м'ясо, то рекомендую замаринувати його заздалегідь, щоб воно як слід просочилося. Що стосується спецій, то тут ви можете використовувати всі, що вам до душі. Запікати свинину можна одночасно з картоплею, наприклад, або іншими овочами, щоб подати їх на гарнір.

  • Свинина - 1.5 кілограма (вирізка)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Часник - 1-4 зубчиків
  • Зелень - За смаком (петрушка, чебрець і т. Д.)
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
м'ясо, запечене в духовці - фото крок 1
1. Шматочок свинини вимийте як слід і обсушити паперовим рушником.
м'ясо, запечене в духовці - фото крок 2
2. З'єднайте в ступці коріандр, сіль і перець. Подрібніть спеції і натріть ними м'ясо з усіх боків. Щоб воно зберігало свою форму і після запікання його можна було нарізати рівними шматочками, обв'яжіть щільною ниткою. Викладіть свинину у жароміцних форму.
м'ясо, запечене в духовці - фото крок 3
3. У чашу блендера відправте зелень (у мене - листочки петрушки і чебрецю), часник, оливкова олія і гірчицю. Подрібніть до однорідності.
м'ясо, запечене в духовці - фото крок 4
4. І натріть м'ясо з усіх боків. Накрийте форму харчовою плівкою і відправте в холодильник на ніч (або мінімум на пару годин).
м'ясо, запечене в духовці - фото крок 5
5. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте м'ясо запікатися хвилин на 45. Після збільште температуру до 200-210 градусів і запікайте до готовності.
м'ясо, запечене в духовці - фото крок 6
6. М'ясо виходить дуже ніжним, ароматним і соковитим. Смачного!

Схожі рецепти