Рецепт Куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею фото

Куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Цибуля , Курячі стегенця
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Дуже часто готую куряче м'ясо, воно дешевше інших видів, до того ж, невибаглива і добре поєднується з будь-яким гарніром. Розповім, як приготувати куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею.

Опис приготування:

Одночасно вийде гарнір і м'ясо, тому блюдо зручно приготувати на обід або на вечерю. Крім картоплі, можна додати перець, баклажани, кабачки, цибуля та інше. Куряче м'ясо можна попередньо замаринувати. Якщо при запіканні м'ясо вже готове, а картопля ще сируватий, перекладіть м'ясо в окрему ємність і відправте форму назад в духовку до готовності картоплі.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки (червоний)
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Курячі стегна - 900 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Чебрець - 2 штуки
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 1
1. Промийте і витріть від води курячі стегна, приправити сіллю і Susp. У маленькій мисці перемішайте гірчицю, червоний винний оцет, 1 столову ложку оливкової олії, італійські трави, сіль і перець за смаком.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 2
2. Налийте оливкова олія на дно великої каструлі. Почистіть і наріжте тонкими скибочками картопля, викладіть картоплю на дно каструлі, сіль і poperčite.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 3
3. Чистий шалот, наріжте його тонкими часточками, викладіть цибулю поверх картоплі, сниться приправити сіллю і poperčite.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 4
4. Викладіть поверх цибулі курячі стегна. Почистіть часник і викладіть зубчики між курячими стегнами.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 5
5. Промийте чебрець і викладіть його поверх стегон, вилийте на курячі стегна вміст миски з оливковою олією і гірчицею.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 6
6. Поставте деко з курячими стегнами в заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку і готуйте протягом 50 хвилин, поки курячі стегна не підсмажаться і не покриються золотисто-коричневою скоринкою. Якщо виявите, що картопля ще не готовий, то дістаньте курячі стегна, а картопля продовжуйте готувати ще 5-10 хвилин.

Схожі рецепти