Куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто готую куряче м'ясо, воно дешевше інших видів, до того ж, невибаглива і добре поєднується з будь-яким гарніром. Розповім, як приготувати куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею.
Одночасно вийде гарнір і м'ясо, тому блюдо зручно приготувати на обід або на вечерю. Крім картоплі, можна додати перець, баклажани, кабачки, цибуля та інше. Куряче м'ясо можна попередньо замаринувати. Якщо при запіканні м'ясо вже готове, а картопля ще сируватий, перекладіть м'ясо в окрему ємність і відправте форму назад в духовку до готовності картоплі.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки (червоний)
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Курячі стегна - 900 грам
- Картопля - 3 штуки
- Luk-salotų - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Чебрець - 2 штуки
1. Промийте і витріть від води курячі стегна, приправити сіллю і Susp. У маленькій мисці перемішайте гірчицю, червоний винний оцет, 1 столову ложку оливкової олії, італійські трави, сіль і перець за смаком.
2. Налийте оливкова олія на дно великої каструлі. Почистіть і наріжте тонкими скибочками картопля, викладіть картоплю на дно каструлі, сіль і poperčite.
3. Чистий шалот, наріжте його тонкими часточками, викладіть цибулю поверх картоплі, сниться приправити сіллю і poperčite.
4. Викладіть поверх цибулі курячі стегна. Почистіть часник і викладіть зубчики між курячими стегнами.
5. Промийте чебрець і викладіть його поверх стегон, вилийте на курячі стегна вміст миски з оливковою олією і гірчицею.
6. Поставте деко з курячими стегнами в заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку і готуйте протягом 50 хвилин, поки курячі стегна не підсмажаться і не покриються золотисто-коричневою скоринкою. Якщо виявите, що картопля ще не готовий, то дістаньте курячі стегна, а картопля продовжуйте готувати ще 5-10 хвилин.