Рецепт Куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею фото

Куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Птах, Курка, Цибуля, Курячі стегенця
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Дуже часто готую куряче м'ясо, воно дешевше інших видів, до того ж, невибаглива і добре поєднується з будь-яким гарніром. Розповім, як приготувати куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею.

Одночасно вийде гарнір і м'ясо, тому блюдо зручно приготувати на обід або на вечерю. Крім картоплі, можна додати перець, баклажани, кабачки, цибуля та інше. Куряче м'ясо можна попередньо замаринувати. Якщо при запіканні м'ясо вже готове, а картопля ще сируватий, перекладіть м'ясо в окрему ємність і відправте форму назад в духовку до готовності картоплі.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки (червоний)
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Курячі стегна - 900 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Чебрець - 2 штуки
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 1
1. Промийте і витріть від води курячі стегна, приправити сіллю і Susp. У маленькій мисці перемішайте гірчицю, червоний винний оцет, 1 столову ложку оливкової олії, італійські трави, сіль і перець за смаком.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 2
2. Налийте оливкова олія на дно великої каструлі. Почистіть і наріжте тонкими скибочками картопля, викладіть картоплю на дно каструлі, сіль і poperčite.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 3
3. Чистий шалот, наріжте його тонкими часточками, викладіть цибулю поверх картоплі, сниться приправити сіллю і poperčite.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 4
4. Викладіть поверх цибулі курячі стегна. Почистіть часник і викладіть зубчики між курячими стегнами.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 5
5. Промийте чебрець і викладіть його поверх стегон, вилийте на курячі стегна вміст миски з оливковою олією і гірчицею.
куряче м'ясо, запечене з травами і картоплею - фото крок 6
6. Поставте деко з курячими стегнами в заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку і готуйте протягом 50 хвилин, поки курячі стегна не підсмажаться і не покриються золотисто-коричневою скоринкою. Якщо виявите, що картопля ще не готовий, то дістаньте курячі стегна, а картопля продовжуйте готувати ще 5-10 хвилин.

Схожі рецепти