М'ясо порційне, запечене в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже зручний спосіб приготування м'яса, а головне те, що виходить воно ще й дуже корисним, ніякої смаження. М'ясо гарантовано вийде ніжним, соковитим і дуже смачним.
Приготувати м'ясо в духовці, запечене порціями, зовсім нескладно. Існує багато способів, один з яких прямо перед вами. М'ясо, порційно запечене в духовці, можна подавати кожному гостю на тарілці або в фользі, в якій воно запікати, а можна викласти його на одне велике блюдо. Якщо будете подавати в фользі, до такого м'яса раджу подати і картопля, запечений в фользі. М'ясо розвертаєте, краї фольги красиво підгинаються, прикрашаєте м'ясо зеленню, поруч запечена картопля ... Таке блюдо буде виглядати просто і красиво.
- М'ясо - 500 грам (свинина, телятина, куряче філе)
- Крем - 100 грам
- Сир - 150-200 грам
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Спеції - 0, 5 чайних ложки (ваші улюблені спеції для м'яса)
Нарізаємо м'ясо поперек волокон на шматочки товщиною 1-1.5 см.
Otbivaem, але не дуже тонко. Посипаємо сіллю, перцем і спеціями.
Нарізаємо фольгу за кількістю шматочків. Фольгу краще скласти в 2-3 шару, тоді вона точно не порветься і сік при готування не витече. Викладаємо в центр фольги шматочок м'яса, змащуємо його зверху сметаною.
Натираємо на тертці сир, розподіляємо його на всі шматочки м'яса, змащені сметаною.
Дуже ретельно і акуратно загортаємо м'ясо у фольгу.
Викладаємо загорнуте в фольгу м'ясо на деко або в форму для запікання. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 30. Потім розкриваємо фольгу і даємо сиру на м'ясі підрум'янитися.