Форель, запечена в фользі шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Форель, запечена в фользі шматочками - це відмінне блюдо для теплого сімейної вечері. Апетитні шматочки риби маринуються, а потім запікаються в духовці. Риба виходить дуже соковитою і ніжною!
Приготуємо форель, запечену у фользі шматочками в домашніх умовах. Нарізаємо її порційними шматочками і маринуємо в оливковій олії, змішаному з приправою для риби, сіллю і перцем. Потім загортаємо форель в фольгу, попередньо окропивши лимонним соком. Запікаємо страву в духовці 15 хвилин. Хай щастить!
- Форель річкова - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Масло оливкове - 100 грам
- Пріпрва для риби - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Нарізаємо форель порційними шматочками. Маринуємо її в оливковій олії, змішаному з сіллю, перцем і приправою для риби. Ми залишаємо на 1 час.
Перекладаємо кожен шматочок форелі на фольгу, скроплюємо лимонним соком і загортаємо. Запікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Подаємо рибу зі свіжими овочами. Смачного!