Рецепт Форель, запечена в фользі шматочками фото

Форель, запечена в фользі шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Форель, запечена в фользі шматочками - це відмінне блюдо для теплого сімейної вечері. Апетитні шматочки риби маринуються, а потім запікаються в духовці. Риба виходить дуже соковитою і ніжною!

Опис приготування:

Приготуємо форель, запечену у фользі шматочками в домашніх умовах. Нарізаємо її порційними шматочками і маринуємо в оливковій олії, змішаному з приправою для риби, сіллю і перцем. Потім загортаємо форель в фольгу, попередньо окропивши лимонним соком. Запікаємо страву в духовці 15 хвилин. Хай щастить!

  • Форель річкова - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Масло оливкове - 100 грам
  • Пріпрва для риби - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
форель, запечена в фользі шматочками - фото крок 1
Нарізаємо форель порційними шматочками. Маринуємо її в оливковій олії, змішаному з сіллю, перцем і приправою для риби. Ми залишаємо на 1 час.
форель, запечена в фользі шматочками - фото крок 2
Перекладаємо кожен шматочок форелі на фольгу, скроплюємо лимонним соком і загортаємо. Запікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
форель, запечена в фользі шматочками - фото крок 3
Подаємо рибу зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти