Форель, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і ароматна рибка на вашому столі - краще блюдо для святкового столу. А з нашим рецептом форелі, запеченої у фользі, готувати її зовсім нескладно - дивимося і запам'ятовуємо!
Запечена рибка виходить завжди смачною, її складно зіпсувати. Для приготування форелі, запеченої у фользі, я брала заморожену рибу, хоча, звичайно, свіжа набагато смачніше. Пам'ятайте, що форель риба річкова, а значить костиста. Але зате смачна, особливо добре вона виглядає з овочами, їх можна подати замість звичайного гарніру з картоплі. Дивимося рецепт.
- Форель - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Гілочки чебрецю - 2-3 штук
Підготуйте інгредієнти.
Поріжте лимон кільцями, часник часточками.
Рибку розморозити, помийте, чистий, зробіть надрізи на шкірці - щоб вона не полопалися в процесі запікання.
Застелите форму фольгою (можна знизу пергаментом). Викладіть лимон і часничок. Зверху - рибку, змащену в оливковій олії.
Застелите форму фольгою (можна знизу пергаментом). Викладіть лимон і часничок. Зверху - рибку, змащену в оливковій олії.
Не забудьте про гілочки чебрецю, вони додадуть неперевершений аромат страви. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 220 З. Дайте рибку 5 хвилин підрум'яниться, а потім накрийте фольгою. Наша форель, запечена в фользі, готова! Смачного!