Рецепт Форель, запечена в фользі фото

Форель, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Соковита і ароматна рибка на вашому столі - краще блюдо для святкового столу. А з нашим рецептом форелі, запеченої у фользі, готувати її зовсім нескладно - дивимося і запам'ятовуємо!

Запечена рибка виходить завжди смачною, її складно зіпсувати. Для приготування форелі, запеченої у фользі, я брала заморожену рибу, хоча, звичайно, свіжа набагато смачніше. Пам'ятайте, що форель риба річкова, а значить костиста. Але зате смачна, особливо добре вона виглядає з овочами, їх можна подати замість звичайного гарніру з картоплі. Дивимося рецепт.

  • Форель - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Гілочки чебрецю - 2-3 штук
форель, запечена в фользі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
форель, запечена в фользі - фото крок 2
Поріжте лимон кільцями, часник часточками.
форель, запечена в фользі - фото крок 3
Рибку розморозити, помийте, чистий, зробіть надрізи на шкірці - щоб вона не полопалися в процесі запікання.
Застелите форму фольгою (можна знизу пергаментом). Викладіть лимон і часничок. Зверху - рибку, змащену в оливковій олії.
форель, запечена в фользі - фото крок 4
Не забудьте про гілочки чебрецю, вони додадуть неперевершений аромат страви. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 220 З. Дайте рибку 5 хвилин підрум'яниться, а потім накрийте фольгою. Наша форель, запечена в фользі, готова! Смачного!

Схожі рецепти