Рецепт Курка шматочками в духовці у фользі фото

Курка шматочками в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Курка, приготована в духовці, це одне з найбільш зручних блюд. Все за вас зробить духовка, а вам залишиться тільки підготувати м'ясо до запікання. Курка у фользі виходить особливо смачною.

На гарнір до даного блюда можна приготувати легкий салатик зі свіжих овочів, а в Зимен час до страви подати консервовані салати з овочів. Дивіться, як приготувати курку шматочками в духовці у фользі!


  • Курка - 1, 5 кілограма
  • Соєвий соус - 150 мілілітрів
  • Спеції до курки - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
курка шматочками в духовці у фользі - фото крок 1
Тушку курки обмийте. Розділіть на частини невеликого розміру. Якщо немає цілої тушки, можна купити окремі частини курки, які вам найбільш до смаку. Так, наприклад, купити стегна і гомілки. У крилах особливо їсти нічого.
курка шматочками в духовці у фользі - фото крок 2
М'ясо поперчіть. Додайте за смаком спеції до курки. Зараз багато продається готових сумішей для запікання м'яса птиці. Вони можуть бути різними. Підійдуть будь-які на ваш вибір. Полийте м'ясо соєвим соусом. Перемішайте. Дайте м'яса промаринуватися близько 30 хвилин.
курка шматочками в духовці у фользі - фото крок 3
Деко застеліть фольгою. Викладіть на фольгу м'ясо шкіркою вгору. Залишки соусу вилийте на курку. При запіканні м'ясо вбере в себе відсутню сіль і вологу. В результаті отримаємо смачний соковитий продукт з ароматної хрусткою скоринкою.
курка шматочками в духовці у фользі - фото крок 4
Запікайте м'ясо в гарячій духовці при 170-200 градусах близько 1 годин 20-30 хвилин. Подайте до столу. Воно таке смачне і ароматне, що тане в роті. М'ясо дуже соковите, незважаючи на свою рум'яність і відсутність підливи.

Схожі рецепти