Молода свинина, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування молодої свинини, яку запікаємо в фользі. Молода свинина містить в собі велику кількість вітамінів і білків.
Свинина по даним рецептом виходить ніжною, соковитою і дуже смачною. Картопляне пюре буде відмінним гарніром до такої страви.
- Молода свинина - 0, 6 кілограма
- Мелений чорний перець - 0, 5 Ст. Ложки
- Часник - 6 Dolek
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка - 1 За смаком
- Відвар картопляний з цибулею - 1 За смаком
1. В першу чергу добре промиваємо під проточною водою шматок молодої свинини. Потім м'ясо з усіх боків протикаємо ножем.
2. В миску, або будь-яку іншу зручну посуд викладемо м'ясо, і заливаємо його попередньо звареним картопляно-цибульним відваром. Накриємо посуд кришкою і хвилин на тридцять залишаємо.
3. У мисочці змішаємо перець і сіль, і вийшла сумішшю натремо весь шматок м'яса (включаючи надрізи). М'ясо залишимо ще хвилин на тридцять.
4. Очистимо часник, промиємо його в холодній воді і потім наріжемо його пластинками.
5. Тепер приготуємо форму або деко. Застеляємо фольгою. Шматочками часнику заповнимо все надрізи в м'ясі і потім шматок м'яса кладемо на фольгу. Акуратно фольгою його загортаємо, і відправляємо в розігріту духову шафу (приблизно хвилин на сорок, температура духовки двісті градусів).
6. Після виймаємо, фольгу розгортаємо, і запікаємо ще хвилин сорок (з кожного боку по двадцять хвилин), до апетитної скориночки. Подати можна з зеленню.