Рецепт Запечена молода кукурудза фото

Запечена молода кукурудза
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Овочі , Кукурудза
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу , Корисний обід , Легка вечеря
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Нікого не здивуєш вареною кукурудзою, щедро посипаною сіллю. А ось смажені або запечені качани - це більш рідкісне блюдо, яке має неперевершений смак і ароматом. Пропоную рецепт!

Опис приготування:

Щоб здивувати своїх рідних незвичайним смаком запеченої кукурудзи, вам не доведеться витратити багато часу і сил. У цьому рецепті я детально розповім, як приготувати запечену молоду кукурудзу, а за вами залишиться вибір найсвіжіших інгредієнтів. Щоб запечена кукурудза була м'якою і соковитою, краще беріть молоді, а не перезревшие початки. Щоб надати їм приємний гострий смак і аромат, додайте трохи часнику, а щоб вони добре запеклася, змастіть вершковим маслом і не забудьте посолити. Упакуйте в пергамент і в фольгу - і можете запікати. Кукурудза за цим рецептом виходить настільки ароматної і смачної, що від неї неможливо відірватися. Також її можна використовувати як гарнір до смаженого або запеченого м'яса. Буде дуже смачно!

  • Кукурудза молода - 3 штуки (в початках)
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - 2 щіпки
запечена молода кукурудза - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кукурудзяні качани очистіть від листя і рилець.
запечена молода кукурудза - фото крок 2
Кукурудзу покладіть на відповідний за розміром лист пергаменту і натріть пропущеним через прес часником.
запечена молода кукурудза - фото крок 3
Вершкове масло наколи на ніж або виделку, щедро змастіть їм кожен качан. Обов'язково гарненько посоліть.
запечена молода кукурудза - фото крок 4
Загорніть кожен качан кукурудзи в окрему частинку пергаменту і, якщо треба, зафіксуйте краю спеціальними кліпсами.
запечена молода кукурудза - фото крок 5
Потім загорніть у фольгу, пріплюсніте з боків - і можете відправляти в духовку. При температурі в 200 ° С запікайте приблизно 30 хвилин. Це за уязика, що качани НЕ переспіли і зернятка мають тоненьку шкірку, яка стане м'якою при готуванні. В іншому випадку збільште час готування на 10-15 хвилин.
запечена молода кукурудза - фото крок 6
Запечена молода кукурудза готова! Їжте її із задоволенням!

Схожі рецепти