Запечена молода кукурудза
(покроковий рецепт з фото)
Нікого не здивуєш вареною кукурудзою, щедро посипаною сіллю. А ось смажені або запечені качани - це більш рідкісне блюдо, яке має неперевершений смак і ароматом. Пропоную рецепт!
Щоб здивувати своїх рідних незвичайним смаком запеченої кукурудзи, вам не доведеться витратити багато часу і сил. У цьому рецепті я детально розповім, як приготувати запечену молоду кукурудзу, а за вами залишиться вибір найсвіжіших інгредієнтів. Щоб запечена кукурудза була м'якою і соковитою, краще беріть молоді, а не перезревшие початки. Щоб надати їм приємний гострий смак і аромат, додайте трохи часнику, а щоб вони добре запеклася, змастіть вершковим маслом і не забудьте посолити. Упакуйте в пергамент і в фольгу - і можете запікати. Кукурудза за цим рецептом виходить настільки ароматної і смачної, що від неї неможливо відірватися. Також її можна використовувати як гарнір до смаженого або запеченого м'яса. Буде дуже смачно!
- Кукурудза молода - 3 штуки (в початках)
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - 2 щіпки