Свинина в духовці шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися від смаженого м'яса, то можна приготувати свинину в духовці шматочками в домашніх умовах. Ця страва підійде в якості обіду або вечері і відмінно буде поєднуватися з будь-яким гарніром.
Швидко і дуже смачно. Більш того, свинина в духовці шматочками в домашніх умовах виходить дуже соковитою. Додайте до неї сир і помідори, а при подачі притрусіть зеленню петрушки, приправами або приготуйте соус за смаком. В результаті вам вдасться насолодитися чудовим м'ясом, яке стане чудовою альтернативою звичному вечері. Ця страва готують багато, а зайняті господині люблять цей рецепт за простоту і економія часу - не потрібно довго стояти біля сковороди.
- Свинина - 700 грам
- Суміш перців - За смаком
- Сіль - За смаком
- Майонез - 100 грам
- Сир - 100 грам (по бажанню)
1. Для різноманітності, свинину можна готувати в духовці. Більш того, способів її приготування існує незліченна кількість. Отже, нарізаємо м'ясо шматками середньої товщини.
2. У мене зазвичай виходить від 4 до 6 шматочків. Солимо до смаку.
3. Додаємо перець (суміш перців), гарненько перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
4. Викладаємо в ємність для запікання і промазуємо майонезом. За смаком можна притрусити сиром. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
5. Після закінчення зазначеного часу, дістаємо наше м'ясо і даємо йому трохи охолонути.
6. Іноді я зверху сиру викладаю помідори - так м'ясо виходить ще смачніше і соковитіше. Подавайте його на листі салату або разом з гарніром.