Свинина, смажена на сковороді шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Свинина, смажена на сковороді шматочками, - досить просте і в той же час універсальне блюдо. М'ясо, смажене таким чином, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами. Добре підійде на обід / вечеря.
Нарізаємо свинину порційними шматочками, цибуля подрібнюємо. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо м'ясо, поки воно не змінить свій колір. Потім додаємо цибулю, сіль і перець за смаком, також можна додати улюблені спеції. Смажимо м'ясо з цибулею до золотистої скоринки. Хай щастить!
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
Дрібно нарізаємо цибулю.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, викладаємо в неї свинину, порізану порційними шматочками. Смажимо на середньому вогні, помішуючи.
Коли м'ясо змінить колір, додайте цибулю, сіль і перець за смаком. Перемішайте. Продовжуйте смажити до повної готовності.
Смачного!