Рецепт Свинина, смажена на сковороді шматочками фото

Свинина, смажена на сковороді шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Свинина, смажена на сковороді шматочками, - досить просте і в той же час універсальне блюдо. М'ясо, смажене таким чином, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами. Добре підійде на обід / вечеря.

Опис приготування:

Нарізаємо свинину порційними шматочками, цибуля подрібнюємо. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо м'ясо, поки воно не змінить свій колір. Потім додаємо цибулю, сіль і перець за смаком, також можна додати улюблені спеції. Смажимо м'ясо з цибулею до золотистої скоринки. Хай щастить!

  • Свинина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
свинина, смажена на сковороді шматочками - фото крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю.
свинина, смажена на сковороді шматочками - фото крок 2
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, викладаємо в неї свинину, порізану порційними шматочками. Смажимо на середньому вогні, помішуючи.
свинина, смажена на сковороді шматочками - фото крок 3
Коли м'ясо змінить колір, додайте цибулю, сіль і перець за смаком. Перемішайте. Продовжуйте смажити до повної готовності.
свинина, смажена на сковороді шматочками - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти