Сьомга шматочками, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чекаєте появи гостей? Здивуйте їх чудовою рибкою, а саме - сьомгою, запеченої з лимонами в вершках. Червона риба добре поєднується з різноманітними гарнірами: картоплею, рисом, макаронами.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування сьомги шматочками, запеченої в духовці. Важливо відмітити, що разом з рибою можна запікати скибочки лимона, в такому випадку риба трохи просочиться кислинкою. В іншому випадку просто прикрасьте сьомгу свіжими шматочками цитрусового. Хай щастить!
- Сьомга - 300 грам
- Вершки - 150 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Лимон - 1/4 штуки
- Спеції - За смаком
Червону рибу розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками. Кожен шматочок обваляйте в спеціях, потім перекладіть у форму для запікання. Зверху полийте вершками.
Запікайте рибу в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.
Перед подачею на стіл прикрашаємо сьомгу часточками лимона. Смачного!