Рецепт Сьомга шматочками, запечена в духовці фото

Сьомга шматочками, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Чекаєте появи гостей? Здивуйте їх чудовою рибкою, а саме - сьомгою, запеченої з лимонами в вершках. Червона риба добре поєднується з різноманітними гарнірами: картоплею, рисом, макаронами.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування сьомги шматочками, запеченої в духовці. Важливо відмітити, що разом з рибою можна запікати скибочки лимона, в такому випадку риба трохи просочиться кислинкою. В іншому випадку просто прикрасьте сьомгу свіжими шматочками цитрусового. Хай щастить!

  • Сьомга - 300 грам
  • Вершки - 150 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лимон - 1/4 штуки
  • Спеції - За смаком
сьомга шматочками, запечена в духовці - фото крок 1
Червону рибу розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками. Кожен шматочок обваляйте в спеціях, потім перекладіть у форму для запікання. Зверху полийте вершками.
сьомга шматочками, запечена в духовці - фото крок 2
Запікайте рибу в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.
сьомга шматочками, запечена в духовці - фото крок 3
Перед подачею на стіл прикрашаємо сьомгу часточками лимона. Смачного!

Схожі рецепти