Запечена сьомга в духовці

Запечена сьомга в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
У будь-яких варіаціях вона виходить смачною. Сьомгу можна замаринувати, зварити, посмажити, згасити і запекти. На приготування страви за цим рецептом у вас піде трохи часу. Результат буде вищий.

опис приготування:

Цю дуже смачну рибу важко зіпсувати.

  • стейк сьомги— 750 грам
  • лимон— 1 штука
  • базилік, пучок— 1 штука
  • Прованські трави— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Запечена сьомга в духовці - фото крок 1 1. Для приготування цієї страви можна взяти стейк сьомги або нарізати рибу на порційні шматки. Промити рибу в воді і обсушити її рушником.

Запечена сьомга в духовці - фото крок 2 2. Тепер рибу треба замаринувати. Перемішати прованські трави з сіллю і втерти цю суміш в шматочки риби з двох сторін. Видавити лимонний сік і добре побризкати їм кожен шматочок. тепер хвилин 15-20 рибка повинна маринуватися.

Запечена сьомга в духовці - фото крок 3 3. Нарізати фольгу для риби і загорнути щільно в неї кожен шматочок, щоб з усіх боків риба була добре закрита.

Запечена сьомга в духовці - фото крок 4 4. Розігріти духовку до 180 градусів. На лист викласти наші загорнуті у фольгу шматочки риби і запікати протягом 30-35 хвилин.

Запечена сьомга в духовці - фото крок 5 5. Незадовго до готовності розгорнути фольгу, скропити рибу лимонним соком і залишити хвилин на 5, щоб риба присмажилася. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Сьомга шматочками, запечена в духовці

Сьомга шматочками, запечена в духовці

Чекаєте появи гостей? Здивуйте їх чудовою рибкою, а саме - сьомгою, запеченої з лимонами в вершках. Червона риба добре поєднується з різноманітними гарнірами: картоплею, рисом, макаронами. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування сьомги шматочками, запеченої в духовці....

читати далі
Сьомга, запечена в духовці

Сьомга, запечена в духовці

Усім шанувальникам червоною рибки хочу розповісти, як приготувати сьомгу, запечену в духовці в неймовірно апетитному і пікантному маринаді. Це приголомшливе блюдо, яке прикрасить ваш стіл. опис приготування: Цю страву можна сміливо назвати легким і швидким варіантом обіду або вечері. Рибку мож...

читати далі
Сьомга, запечена під соусом

Сьомга, запечена під соусом

Сьомгу доводиться готувати не часто, думаю, як і більшості. У перший раз не знав, з чим і як її подати, тому підглянув рецепт, як приготувати сьомгу, запечену під соусом, в одному ресторані. опис приготування: Сьомгу головне не пересушити сьомгу. Вона сама по собі дуже ніжна і делікатна, з сол...

читати далі
Сьомга запечена з брокколі

Сьомга запечена з брокколі

хочете, я вас навчу готувати повноцінне гаряче блюдо, поживне і смачне, всього за 20 хвилин? В такому випадку читайте рецепт сьомги запеченої з брокколі. опис приготування: Я просто обожнюю страви, які готуються не більше 20-30 хвилин. Справа в тому, що я людина досить зайнята, і складні страв...

читати далі
Сьомга, запечена в фользі з сиром

Сьомга, запечена в фользі з сиром

Рецепт надзвичайно смачної риби. Можна приготувати сьомгу, запечену у фользі з сиром і для повсякденного столу, і на святковий буде поставити не соромно. Дуже рекомендую! опис приготування: Таким чином можна приготувати практично будь-яку улюблену рибку. У будь-якому випадку виходить дуже смач...

читати далі