Запечена сьомга в духовці

У будь-яких варіаціях вона виходить смачною. Сьомгу можна замаринувати, зварити, посмажити, згасити і запекти. На приготування страви за цим рецептом у вас піде трохи часу. Результат буде вищий.
опис приготування:
Цю дуже смачну рибу важко зіпсувати.
- стейк сьомги— 750 грам
- лимон— 1 штука
- базилік, пучок— 1 штука
- Прованські трави— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком





Схожі рецепти

Сьомга шматочками, запечена в духовці
Чекаєте появи гостей? Здивуйте їх чудовою рибкою, а саме - сьомгою, запеченої з лимонами в вершках. Червона риба добре поєднується з різноманітними гарнірами: картоплею, рисом, макаронами. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування сьомги шматочками, запеченої в духовці....
читати далі
Сьомга, запечена в духовці
Усім шанувальникам червоною рибки хочу розповісти, як приготувати сьомгу, запечену в духовці в неймовірно апетитному і пікантному маринаді. Це приголомшливе блюдо, яке прикрасить ваш стіл. опис приготування: Цю страву можна сміливо назвати легким і швидким варіантом обіду або вечері. Рибку мож...
читати далі
Сьомга, запечена під соусом
Сьомгу доводиться готувати не часто, думаю, як і більшості. У перший раз не знав, з чим і як її подати, тому підглянув рецепт, як приготувати сьомгу, запечену під соусом, в одному ресторані. опис приготування: Сьомгу головне не пересушити сьомгу. Вона сама по собі дуже ніжна і делікатна, з сол...
читати далі
Сьомга запечена з брокколі
хочете, я вас навчу готувати повноцінне гаряче блюдо, поживне і смачне, всього за 20 хвилин? В такому випадку читайте рецепт сьомги запеченої з брокколі. опис приготування: Я просто обожнюю страви, які готуються не більше 20-30 хвилин. Справа в тому, що я людина досить зайнята, і складні страв...
читати далі
Сьомга, запечена в фользі з сиром
Рецепт надзвичайно смачної риби. Можна приготувати сьомгу, запечену у фользі з сиром і для повсякденного столу, і на святковий буде поставити не соромно. Дуже рекомендую! опис приготування: Таким чином можна приготувати практично будь-яку улюблену рибку. У будь-якому випадку виходить дуже смач...
читати далі