Рецепт Індичка шматочками тушкована фото

Індичка шматочками тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Індичка , Птах
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт цього цікавого страви я знайшов в одному старенькому кулінарному журналі. Там було написано, що індичку готують таким чином в північних країнах. Мушу зазначити, що виходить дуже смачно!

Опис приготування:

У холодний осінній вечір так хочеться трішки тепла і чогось смачненького. Ось вам простий рецепт приготування індички шматочками тушкованою. М'ясо виходить дуже пікантним, з легкою кислинкою і чудовим ароматом. На гарнір підійдуть овочі-гриль або картопляне пюре. Хай щастить!

  • Індичка - 850 грам
  • Спеції - За смаком (кмин, koriandr)
  • Соус соєвий - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко зелене - 1 штука
  • Молоко - 1/3 склянки
  • Зелень - За смаком
індичка шматочками тушкована - фото крок 1
Нарізаємо м'ясо індички невеликими шматочками, заливаємо його соєвим соусом, змішаним зі спеціями. Ми залишаємо маринуватися на 2-3 годину.
індичка шматочками тушкована - фото крок 2
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю.
індичка шматочками тушкована - фото крок 3
Через 5 хвилин додаємо замариноване м'ясо індички. Перемішуємо і продовжуємо готувати.
індичка шматочками тушкована - фото крок 4
Паралельно в блендері перетворюємо в пюре одне очищене яблуко.
індичка шматочками тушкована - фото крок 5
Викладаємо пюре до індички. Перемішуємо, зменшуємо вогонь.
індичка шматочками тушкована - фото крок 6
Вливаємо молоко, перемішуємо. Тушкуємо ще 7-8 хвилин.
індичка шматочками тушкована - фото крок 7
Подаємо індичку до столу з будь-яким гарніром, присипавши блюдо свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти