Індичка шматочками тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього цікавого страви я знайшов в одному старенькому кулінарному журналі. Там було написано, що індичку готують таким чином в північних країнах. Мушу зазначити, що виходить дуже смачно!
У холодний осінній вечір так хочеться трішки тепла і чогось смачненького. Ось вам простий рецепт приготування індички шматочками тушкованою. М'ясо виходить дуже пікантним, з легкою кислинкою і чудовим ароматом. На гарнір підійдуть овочі-гриль або картопляне пюре. Хай щастить!
- Індичка - 850 грам
- Спеції - За смаком (кмин, koriandr)
- Соус соєвий - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко зелене - 1 штука
- Молоко - 1/3 склянки
- Зелень - За смаком
Нарізаємо м'ясо індички невеликими шматочками, заливаємо його соєвим соусом, змішаним зі спеціями. Ми залишаємо маринуватися на 2-3 годину.
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю.
Через 5 хвилин додаємо замариноване м'ясо індички. Перемішуємо і продовжуємо готувати.
Паралельно в блендері перетворюємо в пюре одне очищене яблуко.
Викладаємо пюре до індички. Перемішуємо, зменшуємо вогонь.
Вливаємо молоко, перемішуємо. Тушкуємо ще 7-8 хвилин.
Подаємо індичку до столу з будь-яким гарніром, присипавши блюдо свіжою зеленню. Смачного!