Рецепт Індичка шматочками на сковороді фото

Індичка шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Індичка , Птах , Яйця
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже оригінальний рецепт приготування м'яса птиці. Ніжна індичка, обсмажена з цибулею і тушкована в білому вині із зеленню і яєчним соусом, неодмінно стане вашим улюбленим блюдом. Рекомендую!

Опис приготування:

Обсмажуємо порізану шматочками індичку з цибулею і часником, потім вливаємо біле вино. Всі разом тушкуємо 30 хвилин. Після цього додаємо подрібнену зелень і бульйон, тушкуємо ще 10 хвилин. В самому кінці вливаємо яєчний соус, швидко все перемішуємо. Через пару хвилин знімаємо блюдо з вогню. Хай щастить!

  • Філе індички - 600 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Вино біле сухе - 150 мілілітрів
  • Бульйон - 1/2 склянки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Жовтки - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
індичка шматочками на сковороді - фото крок 1
Розтопіть в сковороді вершкове масло, потім додайте трохи оливкового. Викладаємо шматочки філе індички, трохи підрум'янюємо, потім додаємо подрібнені цибулю і часник.
індичка шматочками на сковороді - фото крок 2
Вливаємо біле вино, все перемішуємо і тушкуємо під кришкою на повільному вогні 30 хвилин.
індичка шматочками на сковороді - фото крок 3
Через півгодини додайте подрібнену зелень і влийте трохи бульйону. Гасіть ще 10 хвилин. Тим часом змішайте жовтки з лимонним соком, сіллю і перцем. Отриману масу заливаємо до індички. Швидко перемішуємо.
індичка шматочками на сковороді - фото крок 4
Через 2-3 хвилини знімаємо блюдо з вогню і відразу ж подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти