Індичка шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Дуже оригінальний рецепт приготування м'яса птиці. Ніжна індичка, обсмажена з цибулею і тушкована в білому вині із зеленню і яєчним соусом, неодмінно стане вашим улюбленим блюдом. Рекомендую!
Обсмажуємо порізану шматочками індичку з цибулею і часником, потім вливаємо біле вино. Всі разом тушкуємо 30 хвилин. Після цього додаємо подрібнену зелень і бульйон, тушкуємо ще 10 хвилин. В самому кінці вливаємо яєчний соус, швидко все перемішуємо. Через пару хвилин знімаємо блюдо з вогню. Хай щастить!
- Філе індички - 600 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Вино біле сухе - 150 мілілітрів
- Бульйон - 1/2 склянки
- Лимон - 1/2 штуки
- Жовтки - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Розтопіть в сковороді вершкове масло, потім додайте трохи оливкового. Викладаємо шматочки філе індички, трохи підрум'янюємо, потім додаємо подрібнені цибулю і часник.
Вливаємо біле вино, все перемішуємо і тушкуємо під кришкою на повільному вогні 30 хвилин.
Через півгодини додайте подрібнену зелень і влийте трохи бульйону. Гасіть ще 10 хвилин. Тим часом змішайте жовтки з лимонним соком, сіллю і перцем. Отриману масу заливаємо до індички. Швидко перемішуємо.
Через 2-3 хвилини знімаємо блюдо з вогню і відразу ж подаємо до столу. Смачного!