Рецепт Яловичина шматочками на сковороді фото

Яловичина шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Яловичина - дуже смачне і популярне м'ясо в нашій родині. Його можна готувати по-різному, але я віддаю перевагу смажити з цибулькою, морквою і спеціями. Для аромату можна додати на сковороду вино. Пробуємо!

Опис приготування:

Приготуємо яловичину шматочками на сковороді в домашніх умовах. Обсмажуємо порізану яловичину на оливковій олії до готовності. На тій же сковороді обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо гриби і подрібнений часник, спеції. Вливаємо червоне вино і тушкуємо все разом 10 хвилин. Перемішуємо яловичину з овочами і грибами і подаємо до столу, полив винним соусом. Хай щастить!

  • Яловичина - 500-700 грам (кількість яловичини залежить від вашого власного смаку)
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Гриби - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вино червоне - 1/2 склянки
  • Часник - 2 зубчики
яловичина шматочками на сковороді - фото крок 1
Нарізаємо яловичину порційними шматочками, обвалюють у борошні та спеціях і обсмажуємо на оливковій олії, приблизно 25 хвилин (до готовності).
яловичина шматочками на сковороді - фото крок 2
У тій же сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю, додаємо дрібно порізану моркву, будь-які грибочки і пропущений через прес часник. Вливаємо вино і тушкуємо все разом 10 хвилин.
яловичина шматочками на сковороді - фото крок 3
Подаємо яловичину до столу, попередньо перемішавши її з цибулею, морквою, грибами і винним соусом зі сковороди. Смачного!

Схожі рецепти