Яловичина шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина - дуже смачне і популярне м'ясо в нашій родині. Його можна готувати по-різному, але я віддаю перевагу смажити з цибулькою, морквою і спеціями. Для аромату можна додати на сковороду вино. Пробуємо!
Приготуємо яловичину шматочками на сковороді в домашніх умовах. Обсмажуємо порізану яловичину на оливковій олії до готовності. На тій же сковороді обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо гриби і подрібнений часник, спеції. Вливаємо червоне вино і тушкуємо все разом 10 хвилин. Перемішуємо яловичину з овочами і грибами і подаємо до столу, полив винним соусом. Хай щастить!
- Яловичина - 500-700 грам (кількість яловичини залежить від вашого власного смаку)
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Гриби - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вино червоне - 1/2 склянки
- Часник - 2 зубчики
Нарізаємо яловичину порційними шматочками, обвалюють у борошні та спеціях і обсмажуємо на оливковій олії, приблизно 25 хвилин (до готовності).
У тій же сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю, додаємо дрібно порізану моркву, будь-які грибочки і пропущений через прес часник. Вливаємо вино і тушкуємо все разом 10 хвилин.
Подаємо яловичину до столу, попередньо перемішавши її з цибулею, морквою, грибами і винним соусом зі сковороди. Смачного!