Яловичина шматочками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина, запечена в духовці, - це завжди дуже смачно! В даному рецепті шматочки м'яса запікаються з помідорами, цибулею і майонезом під хрусткою сирною скоринкою. Відмінний варіант другого блюда!
Перед вами - яловичина шматочками в духовці в домашніх умовах. Рецепт нескладний, впорається навіть не самий досвідчений кухар. На гарнір можна відварити картоплю, рис або гречку. Блюдо подається з овочевою нарізкою або простим салатом зі свіжих овочів. Гарного дня!
- Яловичина - 700 грам
- Майонез - За смаком
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Сир - 300 грам
Яловичину поріжте шматочками.
Відбийте м'ясо, приправити сіллю, поперчіть і додайте будь-які приправи за смаком.
Викладаємо м'ясо на деко, змащений маслом.
М'ясо змащуємо майонезом, зверху кладемо порізаний півкільцями цибулю.
Дрібно наріжте помідори і змішайте з томатною пастою і подрібненим часником. Перемішайте і викладіть отриману масу на м'ясо.
Присипте тертим сиром.
Запікаємо в розігрітій духовці, приблизно 1 час, температура 180-200 градусів.