Рецепт Яловичина шматочками фото

Яловичина шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Говяжа вирізка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Мені здається, що рецептів рагу з м'ясом не може бути багато. Я обожнюю вигадувати все нові варіанти. Тут покажу, як приготувати яловичину шматочками, тушковану в мультиварці з овочами.

Тут я використовувала заморожений перловий цибулю, причому кинула в мультиварку без попереднього розморожування.

Оскільки яловичина готується не дуже швидко, овочі нарізайте шматочками товстіший, щоб вони не перетворилися на кашу під час гасіння.

  • Борошно - 120 грам
  • Сушені трави - 1 Ст. Ложка (беріть на свій смак)
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Бульйон яловичий - 0, 5 L
  • Яловичина - 600 грам
  • Картопля - 5-6 штук (середнього розміру)
  • Морква - 3 штуки
  • Перловий цибулю - 200 грам (або ріпчаста)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Вино червоне сухе - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
яловичина шматочками - фото крок 1
Поріжте м'ясо невеликими шматочками і засипте борошном. Добре перемішайте. На ложці олії обсмажте яловичину до золотистого кольору.
яловичина шматочками - фото крок 2
Картопля поріжте скибочками. Якщо він молодий, не чистите його. Надішліть в мультиварку. Додайте очищений цибулю.
яловичина шматочками - фото крок 3
Моркву наріжте великими кружечками, надішліть до овочів.
яловичина шматочками - фото крок 4
Зверху покладіть м'ясо, всипте перець і трави, Злиття бульйон і вино.
яловичина шматочками - фото крок 5
Увімкніть режим "гасіння" і готуйте страву близько години. Потрібно, щоб яловичина стала м'якою. Перед закінченням готування посоліть блюдо.

Схожі рецепти