Яловичина шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, що рецептів рагу з м'ясом не може бути багато. Я обожнюю вигадувати все нові варіанти. Тут покажу, як приготувати яловичину шматочками, тушковану в мультиварці з овочами.
Тут я використовувала заморожений перловий цибулю, причому кинула в мультиварку без попереднього розморожування.
Оскільки яловичина готується не дуже швидко, овочі нарізайте шматочками товстіший, щоб вони не перетворилися на кашу під час гасіння.
- Борошно - 120 грам
- Сушені трави - 1 Ст. Ложка (беріть на свій смак)
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Бульйон яловичий - 0, 5 L
- Яловичина - 600 грам
- Картопля - 5-6 штук (середнього розміру)
- Морква - 3 штуки
- Перловий цибулю - 200 грам (або ріпчаста)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вино червоне сухе - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Поріжте м'ясо невеликими шматочками і засипте борошном. Добре перемішайте. На ложці олії обсмажте яловичину до золотистого кольору.
Картопля поріжте скибочками. Якщо він молодий, не чистите його. Надішліть в мультиварку. Додайте очищений цибулю.
Моркву наріжте великими кружечками, надішліть до овочів.
Зверху покладіть м'ясо, всипте перець і трави, Злиття бульйон і вино.
Увімкніть режим "гасіння" і готуйте страву близько години. Потрібно, щоб яловичина стала м'якою. Перед закінченням готування посоліть блюдо.