Пиріг з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Чим зручні такі рецепти, тобто з консервацією? Вони забирають небагато часу, а пироги все одно виходять соковитими, смачними і красивими.
Кількість порцій: 8-10
- Вершкове масло або маргарин - 180 грам
- Крем - 10 Ст. Ложок
- Борошно - 350 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рибні консерви (горбуша або сайра), баночки - 3 штуки (начинка)
- Зелень - За смаком (начинка)
- Яйця - 3 штуки (заливка)
- Крем - 200 грам (заливка)
- Борошно - 2 Ст. Ложки (заливка)
1. Перш за все приготуємо тісто. Тому що воно має трохи відлежатися. Сметану змішати з маслом і додати сіль. Просіяне борошно змішати з розпушувачем і додати в рідину. Коли ми замісити тісто з цих інгредієнтів, тісто вийде не дуже круте. Накрити його серветкою.
2. Поки тісто відпочиває, приготовим начинку. Зелень промити і обсушити. Нарізати її дрібно. Відкрити банки з консервованою рибою і злити сік. Рибу треба розім'яти і змішати з нашаткованою зеленню.
3. Тепер потрібно заготовити заливку. У яйця додати трохи солі і збити їх. У яйця додайте сметану, перемішайте. Висипаємо в заливку борошно і добре заважаємо, щоб не було в нашій заливці грудочок.
4. Форму для запікання змастити маслом. Тісто розкачати і викласти у форму. Потрібно тісто трохи підняти, щоб вийшли бортики. Викласти на тісто начинку і розрівняти її по поверхні. Зверху налити заливку і поставити в духовку з температурою 180 градусів. Пиріг випікається близько 45 хвилин.