Рецепт Пиріг з консервованою рибою фото

Пиріг з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Рибні консерви
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Чим зручні такі рецепти, тобто з консервацією? Вони забирають небагато часу, а пироги все одно виходять соковитими, смачними і красивими.

Кількість порцій: 8-10
  • Вершкове масло або маргарин - 180 грам
  • Крем - 10 Ст. Ложок
  • Борошно - 350 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рибні консерви (горбуша або сайра), баночки - 3 штуки (начинка)
  • Зелень - За смаком (начинка)
  • Яйця - 3 штуки (заливка)
  • Крем - 200 грам (заливка)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (заливка)
пиріг з консервованою рибою - фото крок 1
1. Перш за все приготуємо тісто. Тому що воно має трохи відлежатися. Сметану змішати з маслом і додати сіль. Просіяне борошно змішати з розпушувачем і додати в рідину. Коли ми замісити тісто з цих інгредієнтів, тісто вийде не дуже круте. Накрити його серветкою.
пиріг з консервованою рибою - фото крок 2
2. Поки тісто відпочиває, приготовим начинку. Зелень промити і обсушити. Нарізати її дрібно. Відкрити банки з консервованою рибою і злити сік. Рибу треба розім'яти і змішати з нашаткованою зеленню.
пиріг з консервованою рибою - фото крок 3
3. Тепер потрібно заготовити заливку. У яйця додати трохи солі і збити їх. У яйця додайте сметану, перемішайте. Висипаємо в заливку борошно і добре заважаємо, щоб не було в нашій заливці грудочок.
пиріг з консервованою рибою - фото крок 4
4. Форму для запікання змастити маслом. Тісто розкачати і викласти у форму. Потрібно тісто трохи підняти, щоб вийшли бортики. Викласти на тісто начинку і розрівняти її по поверхні. Зверху налити заливку і поставити в духовку з температурою 180 градусів. Пиріг випікається близько 45 хвилин.

Схожі рецепти