Рецепт Заливний пиріг з консервованою рибою фото

Заливний пиріг з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

У цьому рецепті я відкрию секрет, як приготувати заливний пиріг з консервованою рибою. Основою для тесту в цій страві є кефір. Він надає пирога неймовірну пишність. Спробуйте!

Розповім і покажу, як приготувати заливний пиріг з консервованою рибою. Зазначу, що додатково в заливне тісто я поклала соду. З нею збільшується ефект "пишності" . Пиріг готується моментально. Рецепт із серії "на швидку руку" .

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Кефір - 500 грам
  • Яйця курячі - 4 штуки(2 - в тісто, 2 - в начинку)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Скумбрія - 250 грам (рибні консерви)
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
заливний пиріг з консервованою рибою - фото крок 1
З'єднуємо яйця з цукром і сіллю. Вливаємо кефір. Просіваємо сюди ж борошно. Збиваємо масу. Додаємо трохи соди і знову перемішуємо тісто. Паралельно відварюємо круто яйця.
заливний пиріг з консервованою рибою - фото крок 2
Розминаємо скумбрію виделкою. Подрібнюємо відварені яйця і два види цибулі. Перемішуємо начинку. Частина тесту виливаємо в форму для запікання. Зверху викладаємо всю начинку. І заливаємо оставш тестом.
заливний пиріг з консервованою рибою - фото крок 3
Пиріг випікаємо при 180 градусах приблизно півгодини. Може вистачити і 25-ти хвилин, а може знадобитися і трохи більше часу. Орієнтуйтеся, виходячи з можливостей вашої духовки, перевіряйте готовність пирога сірником. Їмо пиріг, поки він гарячий, так смачніше! Смачного!

Схожі рецепти