Пиріжки з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з консервованою рибою можна готувати, коли лінь йти на риболовлю, тобто в магазин. Начинка з консервів цілком собі гідна, а вже пиріжки смачні і бажані з різною начинкою!
Пиріжки з консервованою рибою завжди подаю зі сметаною. Саме тісто готується негусто, обробляти його потрібно з борошном або на столі, змащеному олією. Після замісу тісто поставте в тепле місце, через півтори години обомніте, а через 2, 5 години його можна обробляти. Час, звичайно, залежить від якості дріжджів. Готове тісто при натисканні відновлює свою форму, а в перекислим тесті поглиблення залишається. Успіхів і приємного апетиту!
- Молоко - 0, 5 L
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сухі дріжджі - 1 штука (пачка)
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 кілограм
- Скумбрія в маслі - 2 штуки
- Цибуля - 4 штуки (начинка)
У тепле молоко додайте цукор, сіль.
Додати масло, розім'яти його руками.
Додати яйця, збити віночком.
Додати дріжджі змішані з борошном.
Додати борошно, перемішати.
В кінці додаємо масло і перемішуємо до однорідного стану.
Консерву розімніть вилкою.
Цибуля обсмажте на олії до золотистого кольору.
Цибуля змішайте з рибою.
Тісто готове до оброблення через 2, 5 годину.
На кожен шматочок кладемо начинку і ліпимо пиріжки.
Пиріжки повинні расстояться 40 хвилин. Випікайте при 200 градусах до золотистої скоринки.
Смачного!