Рецепт Пиріжки з консервованою рибою фото

Пиріжки з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Рибні консерви
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка

Пиріжки з консервованою рибою можна готувати, коли лінь йти на риболовлю, тобто в магазин. Начинка з консервів цілком собі гідна, а вже пиріжки смачні і бажані з різною начинкою!

Пиріжки з консервованою рибою завжди подаю зі сметаною. Саме тісто готується негусто, обробляти його потрібно з борошном або на столі, змащеному олією. Після замісу тісто поставте в тепле місце, через півтори години обомніте, а через 2, 5 години його можна обробляти. Час, звичайно, залежить від якості дріжджів. Готове тісто при натисканні відновлює свою форму, а в перекислим тесті поглиблення залишається. Успіхів і приємного апетиту!


  • Молоко - 0, 5 L
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сухі дріжджі - 1 штука (пачка)
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 кілограм
  • Скумбрія в маслі - 2 штуки
  • Цибуля - 4 штуки (начинка)
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 1
У тепле молоко додайте цукор, сіль.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 2
Додати масло, розім'яти його руками.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 3
Додати яйця, збити віночком.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 4
Додати дріжджі змішані з борошном.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 5
Додати борошно, перемішати.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 6
В кінці додаємо масло і перемішуємо до однорідного стану.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 7
Консерву розімніть вилкою.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 8
Цибуля обсмажте на олії до золотистого кольору.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 9
Цибуля змішайте з рибою.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 10
Тісто готове до оброблення через 2, 5 годину.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 11
На кожен шматочок кладемо начинку і ліпимо пиріжки.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 12
Пиріжки повинні расстояться 40 хвилин. Випікайте при 200 градусах до золотистої скоринки.
пиріжки з консервованою рибою - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти