Рулет з лаваша з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як швидко і просто зробити відмінну закуску для гостей? що ж, я з радістю підкажу вам просте рішення цієї задачі і розповім, як приготувати смачний рулет з рибної консервою.
Зараз такі рулети стали дуже популярні, це й не дивно, адже готуються вони за лічені хвилини, а продукти для цих рулетів коштують копійки. Радує також і достаток варіантів начинки в них, і сьогодні я поділюся з вами одним з найпростіших і легких і розповім, як приготувати рулет з лаваша з консервованою рибою. Для цієї чудової закуски ви можете взяти абсолютно будь-яку рибу, але найкраще підійде сайра, сардини або gorbuša. І ще один невеликий рада, коли будете робити рулет з лаваша з консервованою рибою в домашніх умовах, додайте в нього побільше свіжої зелені, від цього смак закуски тільки виграє.
- Лаваш тонкий - 3 штуки
- Консерва рибна - 1 штука (сардина, горбуші, сайра і так далі)
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - 250-300 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Кріп свіжий - 30-40 грам
Для початку ми ставимо варитися яйця, а самі тим часом відкриваємо консервовану рибу і зливаємо з неї рідину. Перекладаємо рибу в тарілку і розминаємо її за допомогою вилки до більш-менш однорідного стану.
Коли яйця будуть готові, охолоджуємо їх і подрібнюємо. Можна нарізати яйця ножем, а можна просто потерти на крупній тертці, як вам зручніше.
Трьом сир на крупній тертці.
Далі подрібнюємо кріп і змішуємо його з майонезом в окремій мисці.
Тепер ми беремо один лаваш і викладаємо його на рівну поверхню, змащуємо лаваш рівномірно 1/3 частиною майонезу із зеленню.
Поверх майонезу викладаємо рибну консерву, розподіляємо її по всьому лаваш.
Потім ми беремо другий лаваш і кладемо його акуратно на перший, його також змащуємо половиною від всього що залишився майонезу і посипаємо подрібненими яйцями.
На цей шар викладаємо третій лаваш, знову змащуємо його майонезом і посипаємо тертим сиром.
Тепер нам залишається тільки згорнути всю цю конструкцію рулетом і поставити в холодильник на 3-4 годин мінімум. Коли будете згортати рулет, його слід злегка придавлює, щоб він вийшов повненьким, так його буде простіше різати.
Я зазвичай залишаю рулет в холодильнику на цілу ніч, а вранці нарізаю його на скибочки, викладаю на тарілку і подаю закуску до столу. Приємного всім апетиту!