Швидкий пиріг з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий пиріг з консервованою рибою - чудове блюдо домашньої кухні для всієї родини! Випічка готується дуже швидко і гранично просто. Пиріг має яскравий, насичений смак і незрівнянний аромат!
Перед вами - простий рецепт приготування швидкого пирога з консервованою рибою. Із зазначених інгредієнтів готуємо м'яке і еластичне тісто. Розподіляємо його на змащене деко, а зверху викладаємо начинку (риба змішана з зеленню). Заливаємо пиріг сумішшю зі збитих з сіллю яєць, сметани і муки. Запікаємо в духовці 35 хвилин. Хай щастить!
- Крем - 230 грам
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 180 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Риба консервована - 500 грам (у маслі)
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 200 грам

Розм'якшене вершкове масло змішуємо зі сметаною і сіллю.

Додаємо розпушувач і борошно. Замішуємо м'яке тісто.

Деко змащуємо маслом і рівномірно розподіляємо по ньому наше тісто.

Приготовим начинку. Зливаємо з консерви рідина. Саму рибу розминаємо виделкою і змішуємо з подрібненим кропом.

Тепер розподіліть начинку на тісто.

Приготуємо заливку. Збиваємо яйця з сіллю, додаємо сметану і борошно. Ретельно все перемішуємо.

Заливаємо отриманою масою пиріг. Запікаємо його в духовці 30-35 хвилин, температура 180 градусів.

Смачного!