Рецепт Швидкий пиріг з консервованою рибою фото

Швидкий пиріг з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Швидкий пиріг з консервованою рибою - чудове блюдо домашньої кухні для всієї родини! Випічка готується дуже швидко і гранично просто. Пиріг має яскравий, насичений смак і незрівнянний аромат!

Перед вами - простий рецепт приготування швидкого пирога з консервованою рибою. Із зазначених інгредієнтів готуємо м'яке і еластичне тісто. Розподіляємо його на змащене деко, а зверху викладаємо начинку (риба змішана з зеленню). Заливаємо пиріг сумішшю зі збитих з сіллю яєць, сметани і муки. Запікаємо в духовці 35 хвилин. Хай щастить!

  • Крем - 230 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Риба консервована - 500 грам (у маслі)
  • Кріп - 1 штука (пучок)
  • Яйця - 3 штуки
  • Крем - 200 грам
швидкий пиріг з консервованою рибою - фото крок 1
Розм'якшене вершкове масло змішуємо зі сметаною і сіллю.
швидкий пиріг з консервованою рибою - фото крок 2
Додаємо розпушувач і борошно. Замішуємо м'яке тісто.
швидкий пиріг з консервованою рибою - фото крок 3
Деко змащуємо маслом і рівномірно розподіляємо по ньому наше тісто.
швидкий пиріг з консервованою рибою - фото крок 4
Приготовим начинку. Зливаємо з консерви рідина. Саму рибу розминаємо виделкою і змішуємо з подрібненим кропом.
швидкий пиріг з консервованою рибою - фото крок 5
Тепер розподіліть начинку на тісто.
швидкий пиріг з консервованою рибою - фото крок 6
Приготуємо заливку. Збиваємо яйця з сіллю, додаємо сметану і борошно. Ретельно все перемішуємо.
швидкий пиріг з консервованою рибою - фото крок 7
Заливаємо отриманою масою пиріг. Запікаємо його в духовці 30-35 хвилин, температура 180 градусів.
швидкий пиріг з консервованою рибою - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти