Рецепт Курка з консервованою квасолею фото

Курка з консервованою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любителям бобових хочу підказати дуже вдалий рецепт, як приготувати курку з консервованою квасолею в апетитному томатному соусі. Приголомшливе блюдо для всієї родини, яке варто спробувати.

Опис приготування:

Цей рецепт гарний тим, що використовувати можна як відварну або копчену, так і запечену курочку. Чудово підійдуть залишки після запікання птиці цілком, наприклад. Можете взяти чисте філе або будь-які інші частини. При наявності готової курки під рукою на весь процес у вас піде близько 40 хвилин. Це відмінна ідея ситного, смачного і пікантного страви на обід або вечерю.

  • Бекон - 4 скибочки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Курка - 1 кілограм
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, чилі, Кмин і т.Д.)
  • Помідори - 300 грам
  • Консервована квасоля - 600 грам
  • Зелень - 1 щіпка
  • Сир - За смаком (по бажанню)
курка з консервованою квасолею - фото крок 1
1. У сотейнику обсмажте дрібно нарізаний бекон. Він додасть приголомшливі аромат і смак готового блюда.
курка з консервованою квасолею - фото крок 2
2. Слідом Відведіть туди ж подрібнену цибулю з часником, смажте на середньому вогні, помішуючи.
курка з консервованою квасолею - фото крок 3
3. Додайте улюблені спеції. В даному випадку, крім паприки, також використовується чилі, так що блюдо буде остреньким.
курка з консервованою квасолею - фото крок 4
4. Викладіть в сотейник нарізану курку. В даному випадку вона була попередньо запечена цілком.
курка з консервованою квасолею - фото крок 5
5. Помідори вимийте, очистіть від шкірки і наріжте. Надішліть в сотейник помідори і консервовану квасолю.
курка з консервованою квасолею - фото крок 6
6. Перемішайте і влийте воду або бульйон. Доведіть до кипіння, сіль за смаком. На середньому вогні млоїте 15-20 хвилин.
курка з консервованою квасолею - фото крок 7
7. Ось і весь секрет цього класного страви. Перед подачею можна порційно додати подрібнену зелень і трохи сиру.
Смачного!

Схожі рецепти