Рецепт М'ясо з консервованою квасолею фото

М'ясо з консервованою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Ви повинні навчитися, як приготувати м'ясо з консервованою квасолею хоча б тому, що це швидко, ситно і незвично. Добре підійде в якості основного блюда на святковий стіл в стилі Мехіко!

Опис приготування:

Відразу повинна сказати, що цей класичний рецепт м'яса з консервованою квасолею підходить не на кожен день, з огляду на його собівартість і деяку"тяжкість" цього блюда. Але іноді можна себе і побалувати, тим більше, що таке блюдо відмінно поєднується майже з усіма гарнірами, а також з овочевими салатами, або закусками з мексиканської кухні на кшталт начо або коржів тако.

1. Для початку цибулю, морква і часник помити і почистити, і подрібнити в блендері, або ж дрібно нарізати ножем.

2. Розігріємо сковороду, і на рослинному маслі обсмажити наші нарізані овочі.

3. Поки засмажкою готується, м'ясо наріжемо маленькими кубиками, і, як тільки цибуля стане прозорою, додамо в сковороду м'ясо. Обсмажуємо все разом на великому вогні.

4. Коли м'ясо добре обжарится, зменшимо вогонь і додамо приблизно півсклянки води або бульйону. Тушкуємо під кришкою до готовності.

5. А тепер, коли м'ясо стане м'яким, а вода майже вся випарується, всипаємо квасоля з банки, постійно перемішуючи.

6. Додамо сіль і перець. Звичайно ж, мексиканська кухня має на увазі використання червоного пекучого перцю в великих кількостях, але ви можете замінити його чорним і додати на свій смак.

7. Закриваємо кришкою, і доводимо до кипіння. Після цього вогонь вимкнути, і залишити на пару хвилин настоюватися.

Готово! ситне, смачне і просте в приготуванні страва готова! Тепер ви знаєте, як зробити м'ясо з консервованою квасолею по-мексиканськи, і я сподіваюся, вам захочеться відкривати для себе Мексику і далі!


  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Консервована квасоля - 800 грам(2 банки)
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/2 чайних ложки
Відразу повинна сказати, що цей класичний рецепт м'яса з консервованою квасолею підходить не на кожен день, з огляду на його собівартість і деяку"тяжкість" цього блюда. Але іноді можна себе і побалувати, тим більше, що таке блюдо відмінно поєднується майже з усіма гарнірами, а також з овочевими салатами, або закусками з мексиканської кухні на кшталт начо або коржів тако.

1. Для початку цибулю, морква і часник помити і почистити, і подрібнити в блендері, або ж дрібно нарізати ножем.

2. Розігріємо сковороду, і на рослинному маслі обсмажити наші нарізані овочі.

3. Поки засмажкою готується, м'ясо наріжемо маленькими кубиками, і, як тільки цибуля стане прозорою, додамо в сковороду м'ясо. Обсмажуємо все разом на великому вогні.

4. Коли м'ясо добре обжарится, зменшимо вогонь і додамо приблизно півсклянки води або бульйону. Тушкуємо під кришкою до готовності.

5. А тепер, коли м'ясо стане м'яким, а вода майже вся випарується, всипаємо квасоля з банки, постійно перемішуючи.

6. Додамо сіль і перець. Звичайно ж, мексиканська кухня має на увазі використання червоного пекучого перцю в великих кількостях, але ви можете замінити його чорним і додати на свій смак.

7. Закриваємо кришкою, і доводимо до кипіння. Після цього вогонь вимкнути, і залишити на пару хвилин настоюватися.

Готово! ситне, смачне і просте в приготуванні страва готова! Тепер ви знаєте, як зробити м'ясо з консервованою квасолею по-мексиканськи, і я сподіваюся, вам захочеться відкривати для себе Мексику і далі!

Схожі рецепти