М'ясо з консервованою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Ви повинні навчитися, як приготувати м'ясо з консервованою квасолею хоча б тому, що це швидко, ситно і незвично. Добре підійде в якості основного блюда на святковий стіл в стилі Мехіко!
Відразу повинна сказати, що цей класичний рецепт м'яса з консервованою квасолею підходить не на кожен день, з огляду на його собівартість і деяку "тяжкість" цього блюда. Але іноді можна себе і побалувати, тим більше, що таке блюдо відмінно поєднується майже з усіма гарнірами, а також з овочевими салатами, або закусками з мексиканської кухні на кшталт начо або коржів тако.
1. Для початку цибулю, морква і часник помити і почистити, і подрібнити в блендері, або ж дрібно нарізати ножем.
2. Розігріємо сковороду, і на рослинному маслі обсмажити наші нарізані овочі.
3. Поки засмажкою готується, м'ясо наріжемо маленькими кубиками, і, як тільки цибуля стане прозорою, додамо в сковороду м'ясо. Обсмажуємо все разом на великому вогні.
4. Коли м'ясо добре обжарится, зменшимо вогонь і додамо приблизно півсклянки води або бульйону. Тушкуємо під кришкою до готовності.
5. А тепер, коли м'ясо стане м'яким, а вода майже вся випарується, всипаємо квасоля з банки, постійно перемішуючи.
6. Додамо сіль і перець. Звичайно ж, мексиканська кухня має на увазі використання червоного пекучого перцю в великих кількостях, але ви можете замінити його чорним і додати на свій смак.
7. Закриваємо кришкою, і доводимо до кипіння. Після цього вогонь вимкнути, і залишити на пару хвилин настоюватися.
Готово! ситне, смачне і просте в приготуванні страва готова! Тепер ви знаєте, як зробити м'ясо з консервованою квасолею по-мексиканськи, і я сподіваюся, вам захочеться відкривати для себе Мексику і далі!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Консервована квасоля - 800 грам(2 банки)
- Морква - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1/2 чайних ложки
1. Для початку цибулю, морква і часник помити і почистити, і подрібнити в блендері, або ж дрібно нарізати ножем.
2. Розігріємо сковороду, і на рослинному маслі обсмажити наші нарізані овочі.
3. Поки засмажкою готується, м'ясо наріжемо маленькими кубиками, і, як тільки цибуля стане прозорою, додамо в сковороду м'ясо. Обсмажуємо все разом на великому вогні.
4. Коли м'ясо добре обжарится, зменшимо вогонь і додамо приблизно півсклянки води або бульйону. Тушкуємо під кришкою до готовності.
5. А тепер, коли м'ясо стане м'яким, а вода майже вся випарується, всипаємо квасоля з банки, постійно перемішуючи.
6. Додамо сіль і перець. Звичайно ж, мексиканська кухня має на увазі використання червоного пекучого перцю в великих кількостях, але ви можете замінити його чорним і додати на свій смак.
7. Закриваємо кришкою, і доводимо до кипіння. Після цього вогонь вимкнути, і залишити на пару хвилин настоюватися.
Готово! ситне, смачне і просте в приготуванні страва готова! Тепер ви знаєте, як зробити м'ясо з консервованою квасолею по-мексиканськи, і я сподіваюся, вам захочеться відкривати для себе Мексику і далі!