Рецепт Квашена капуста «Пелюстка» фото

Квашена капуста «Пелюстка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
Літні
Заготовки, Квашення

За даним рецептом капуста виходить не тільки дуже смачною, але ще і красивою на вигляд. Вона має яскравий і насичений рожевий колір. Тому, на святковому столі, така капуста виглядає красиво.

Квашена капуста по даним рецептом готується з буряком. Так як ще додається часник, вона виходить більш ароматною за смаком. За часом готування вже через 2-3 дня її сміливо можна буде подавати до столу. Квасити її можна в каструлі або в спеціальному діжці.

  • Капуста - 500 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Часник - 1 часточка
  • Лист лавровий - 1-2 штук
  • Перець горошком - 3-5 штук
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 0, 5 L
квашена капуста
Підготуйте необхідні інгредієнти.
квашена капуста
Влийте воду в каструлю, додайте перець горошком, лавровий лист, цукор і сіль.
квашена капуста
Додайте часник. Доведіть маринад до кипіння.
квашена капуста
Капусту вимийте, наріжте її великими шматками.
квашена капуста
Викладіть в остиглий маринад капусту.
квашена капуста
Очистіть буряк і наріжте її на шматочки.
квашена капуста
Викладіть шматочки буряка до капусти. Накрийте каструлю кришкою і відправте її в холодильник на 2-3 діб.
квашена капуста
Через 2-3 доби дістаньте капусту з холодильника.
квашена капуста
Ось така квашена капуста вийшла!

Схожі рецепти