Рецепт Капуста «Пелюстка» з svekloм фото

Капуста «Пелюстка» з svekloм
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Буряк , Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 1
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Ідеальна закуска - пікантна, смачна і вельми проста в приготуванні. Саме такий і виходить ця капусточка. Хочу поділитися з вами варіантом, як приготувати капусту"пелюстків" з svekloм.

Опис приготування:

Всі секрети, як приготувати капусту"пелюстків" з буряком в домашніх умовах, прямо перед вами. Пригощайтеся самі і почастуєте своїх рідних, близьких і друзів. Така капусточка може бути і прекрасною хрусткою холодної закускою, і навіть зможе замінити овочевий салат в повсякденному обід або вечерю.

  • Капуста - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Вода - 300 мілілітрів
1
У невелику мисочку відправте оцет і рослинне масло.
2
Влийте воду, поставте на вогонь.
3
Додайте в каструлю сіль, цукор і лавровий лист. Також при бажанні ви можете використовувати запашний перець горошком.
4
Паралельно капусту наріжте великими шматочками.
5
Очистіть буряк, натріть її на дрібній тертці.
6
Часник очистіть і пропустіть через прес.
7
Підготуйте відповідного розміру ємність і викладіть шар капусти.
8
Присипте буряком і часником.
9
Тепер - знову капуста, буряк і часник. Продовжуйте так, поки не закінчаться інгредієнти.
10
Коли маринад закипить, залийте ним капусту.
11
Накрийте і встановіть невеликий прес зверху.
12
Приберіть як мінімум на ніч. Через 10-12 годин можна прибрати прес, перекласти капусту в контейнер з кришкою і зберігати її в холодильнику.
13
Ось і весь секрет, як приготувати капусту"пелюстків" з буряком в домашніх умовах. Пригощайтеся!

Схожі рецепти