Капуста «Пелюстка» з svekloм
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальна закуска - пікантна, смачна і вельми проста в приготуванні. Саме такий і виходить ця капусточка. Хочу поділитися з вами варіантом, як приготувати капусту "пелюстків" з svekloм.
Всі секрети, як приготувати капусту "пелюстків" з буряком в домашніх умовах, прямо перед вами. Пригощайтеся самі і почастуєте своїх рідних, близьких і друзів. Така капусточка може бути і прекрасною хрусткою холодної закускою, і навіть зможе замінити овочевий салат в повсякденному обід або вечерю.
- Капуста - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Сіль - 2 чайних ложки
- Оцет - 100 мілілітрів
- Цукор - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Вода - 300 мілілітрів
1
У невелику мисочку відправте оцет і рослинне масло.
2
Влийте воду, поставте на вогонь.
3
Додайте в каструлю сіль, цукор і лавровий лист. Також при бажанні ви можете використовувати запашний перець горошком.
4
Паралельно капусту наріжте великими шматочками.
5
Очистіть буряк, натріть її на дрібній тертці.
6
Часник очистіть і пропустіть через прес.
7
Підготуйте відповідного розміру ємність і викладіть шар капусти.
8
Присипте буряком і часником.
9
Тепер - знову капуста, буряк і часник. Продовжуйте так, поки не закінчаться інгредієнти.
10
Коли маринад закипить, залийте ним капусту.
11
Накрийте і встановіть невеликий прес зверху.
12
Приберіть як мінімум на ніч. Через 10-12 годин можна прибрати прес, перекласти капусту в контейнер з кришкою і зберігати її в холодильнику.
13
Ось і весь секрет, як приготувати капусту "пелюстків" з буряком в домашніх умовах. Пригощайтеся!