Салат «здоров'я» з svekloм
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
У звичайному житті ми мало приділяємо увагу такому важливому продукту, як буряк. Пропоную його включити в ваш раціон і використовуватися не тільки в перших стравах, але і в салатах.
Опис приготування:
Овочі і язик нарізаємо кубиком. Перемішуємо, заправляємо нежирною сметаною або оливковою олією і подаємо. Такий салат може замінити обід або вечерю. Удачі в приготуванні!
- Буряк відварна - 1 штука
- Язик яловичий - 1 штука
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - 1 щіпка
- Картопля відварна - 1 штука
- Грецькі горіхи - 50 грам
Відвареної очищений язик нарізаємо кубиком.
Буряк відварну очищаємо і нарізаємо кубиком.
Солоні огірочки очищаємо і ріжемо дрібними кубиками. Якщо всередині огірків багато розсолу, після нарізки відіжміть огірки, видаливши зайву воду.
В єдиному салатник з'єднуємо нарізані продукти: буряк, огірки, відварний язик. Додаємо подрібнені відварну картоплю і яйце. Заправляємо все сметаною.
Перевірте салат на сіль і чорний мелений перець. Обгортка і додати сіль, якщо це необхідно. Викладаємо салат в сервировочное кільце на тарілку. Утрамбовуємо. Надаємо форму. Окремо подрібнюємо волоські горіхи.
Верхню частину салату прикрасити горіхами. Подаємо до столу. Горіх не тільки прикрашає салат, але і надає смак страви.