Рецепт Баклажани фаршировані м'ясом фото

Баклажани фаршировані м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Фаршировані

Баклажани фаршировані м'ясом - це оригінальна закуска або навіть основне блюдо. Ароматні, смачні і дуже ситні, їх просто не можна не спробувати.

Це простий рецепт баклажанів фаршированих м'ясом готується з яловичиною, але використовувати можна свинину, курку або будь-яке інше м'ясо.

1. М'ясо вимити, просушити і порізати маленькими шматочками.

2. На сковороді з невеликою кількістю масла посмажити м'ясо з додаванням томатної пасти до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

3. Баклажани вимити і порізати навпіл.

4. Акуратно чайною ложкою вирізати серединку, залишаючи стінки мінімум 0, 5 см.

5. Баклажани з серединки дрібно порізати і посолити.

6. Цибулю і часник почистити і подрібнити.

7. У розігріте масло відправити цибулю і часник. Підсмажити до золотистого кольору.

8. Додати на сковороду баклажани і кмин.

9. Помідори очистити від шкіри (зробити невеликі надрізи, залити окропом на кілька хвилин і облити холодною водою) і дрібно порізати.

10. Додати на сковороду до овочів і випарувати зайву рідину. Додати трохи солі і перцю.

11. Готове м'ясо відправити до овочами, ретельно перемішати.

12. Отриманою масою нафарширувати човники з баклажанів.

13. Помістити баклажани на пергамент для випічки або змащене маслом деко і відправити в добре розігріту духовку на 25-30 хвилин.

Обов'язково спробуйте баклажани фаршировані м'ясом в домашніх умовах, це дійсно неймовірно смачно!

Перед подачею прикрасити петрушкою.


  • Яловичина - 300 грам
  • Баклажан - 3 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Петрушка - 3 щіпки
Це простий рецепт баклажанів фаршированих м'ясом готується з яловичиною, але використовувати можна свинину, курку або будь-яке інше м'ясо.

1. М'ясо вимити, просушити і порізати маленькими шматочками.

2. На сковороді з невеликою кількістю масла посмажити м'ясо з додаванням томатної пасти до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

3. Баклажани вимити і порізати навпіл.

4. Акуратно чайною ложкою вирізати серединку, залишаючи стінки мінімум 0, 5 см.

5. Баклажани з серединки дрібно порізати і посолити.

6. Цибулю і часник почистити і подрібнити.

7. У розігріте масло відправити цибулю і часник. Підсмажити до золотистого кольору.

8. Додати на сковороду баклажани і кмин.

9. Помідори очистити від шкіри (зробити невеликі надрізи, залити окропом на кілька хвилин і облити холодною водою) і дрібно порізати.

10. Додати на сковороду до овочів і випарувати зайву рідину. Додати трохи солі і перцю.

11. Готове м'ясо відправити до овочами, ретельно перемішати.

12. Отриманою масою нафарширувати човники з баклажанів.

13. Помістити баклажани на пергамент для випічки або змащене маслом деко і відправити в добре розігріту духовку на 25-30 хвилин.

Обов'язково спробуйте баклажани фаршировані м'ясом в домашніх умовах, це дійсно неймовірно смачно!

Перед подачею прикрасити петрушкою.

Схожі рецепти