Оладки з патисони
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт! розповім, як зробити оладки з патисони в домашніх умовах. Щоб було смачніше, я ще додаю обсмажені гриби. Ароматне, ніжне і легке блюдо! готувати швидко, їсти смачно!
Рецепт приготування оладок з патисони - простий! Коли немає грибів, я додаю шматочки ковбаски або твердого сиру. Словом, завжди є місце експериментам, спробуйте!
- Patisson - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Печериці - 300 грам
- Спеції - За смаком
1. Патисон очищаємо від шкірки і трьом на дрібній тертці.
2. Цибулю і гриби дрібно ріжемо. Обсмажити на рослинному маслі.
3. В окремій мисці змішаємо яйце, борошно, а потім додамо патисон та гриби. Заважаємо до однорідності. Випікаємо млинці.
4. От і все! Смачного!