Ананаси в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна солодка закуска - ананаси в клярі. Готуються дуже просто, кляр звичайнісінький. Ананаси виходять смачними і соковитими. Обов'язково спробуйте.
Ананаси в клярі можна подати зі сметаною або варенням. Будь-солодкий соус до них підійде. Хоча і так, без всякого соусу, ананаси в клярі дуже смачні. Мої діти їдять їх, як печива. До чаю відмінно підходять і до кави. Можете подати ананаси в клярі зі збитими вершками, в якості десерту. Здивуйте своїх гостей.
- Ананас - 1 штука (можна колечка консервованих ананасів.)
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
Збийте яйця віночком або вилкою.
У різні чашки висипте борошно і панірувальні сухарі.
Спочатку ізвалять колечко ананаса в панірувальних сухарях, потім в яєчної маси, після в борошні. І викладайте на розігріте рослинне масло на сковороді.
Обсмажуйте ананаси в клярі з обох сторін до хрусткої золотистої скоринки. Потім викладіть на паперову серветку, щоб зайві масло стекло.
Ось такі приголомшливі ананаси в клярі у вас вийшли.