Ананаси зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите цікаві поєднання, то рецепт, як приготувати ананаси зі свининою, просто створений для вас. Здавалося б, як м'ясо можна подавати з солодкими фруктами? А виходить смачно і цікаво.
Зі свинини ми звикли робити шашлики або є її запечену з овочами разом з гірчицею або хріном. А ось в інших країнах свиняче м'ясо воліють із солодким присмаком. Ось і вирішили розповісти рецепт приготування такої смакоти. До страви можна додати гострий перець чилі, тоді воно стане ще цікавіше. Ананаси за бажанням можна нарізати шматочками або залишити цілими кружечками.
- Вирізка свиняча - 1 кілограм
- Ананаси консервовані - 450 грам
- Сир - 200 грам
- Майонез - 100 грам
- Суміш перців - За смаком
- Сіль - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
- Оливки - За смаком
1. Свинину моєму, нарізаємо шматочками товщиною 1-1, 5 см, трохи відбиваємо, солимо і перчимо. Деко змащуємо маслом і викладаємо шматочки. Відкриваємо банку консервованих ананасів і викладаємо поверх свинини.
2. Зверху шматочки свинини з ананасами рясно змащуємо майонезом. Духова шафа розігріваємо до 180-200 градусів.
3. Сир натираємо на тертці і посипаємо поверх майонезу, на кожен шматочок кладемо оливку без кісточки для прикраси. Випікаємо близько 30-40 хвилин. Смачного!