Ананаси на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Ананаси на грилі - це смачне і зовсім нескладна страва. Ананасова кислота розщеплює жири, а значить, фрукт буде ідеальною заміною калорійного десерту після ситного обіду або вечері.
Такий вид десерту підійде дівчатам, які в даний період життя готуються до пляжного сезону і тримають себе в рамках, не дозволяючи нічого зайвого і солодощів. Такий десерт побалує вас і не зашкодить, а навіть допоможе прийти до бажаної формі ще швидше! подивіться, як приготувати ананаси на грилі.
- Ананасові кільця - 12 штук
- Цукор - 5, 5 Ст. Ложки
- Арахіс - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Кокосове молоко - 400 мілілітрів
- Мед - 2 Ст. Ложки
1. Посипте ананаси цукром по обидва боки.
2. Змастіть кільця розтопленим маслом.
3. Підсмажте кільця на грилі до коричнево-золотого кольору.
4. Кожне кільце занурте в яєчний білок.
5. Після чого ананаси посипте подрібненими за допомогою комбайна горішками.
6. Надішліть ананаси на гриль до тих пір, поки горішки злегка не підсмажаться.
7. У кокосове молоко додайте дві столові ложки меду і перемішайте крем.
8. Готові ананаси поливайте кремом і подавайте до столу.