Мариновані ананаси на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Наближається сезон пікніків і хочеться максимально урізноманітнити меню? Я хочу запропонувати вам досить оригінальну ідею, як приготувати мариновані ананаси на грилі. Zaintrigovanи? Все просто і смачно!
Неймовірно апетитні ананаси можна подати до столу просто в якості закуски для дорослих і дітей, додати до м'яса, використовувати як начинку для сендвіча або інгредієнт для салату, варіантів може бути маса. Якщо ви ще ніколи не пробували нічого подібного, обов'язково раджу взяти на озброєння рецепт.
- Ананас - 1 штука
- Мед - 1-3 Ст. Ложок
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки (розтоплене)
1. Очистіть ананас, наріжте кільцями і виріжте серцевину.
2. У невеликій мисці з'єднайте розтоплене вершкове масло, сік лимона і мед. Ретельно перемішайте.
3. Викладіть ананаси в зручний контейнер, залийте маринадом і залиште на 30-45 хвилин.
4. Смажте мариновані ананаси на грилі приблизно по 4 хвилини з кожного боку. Подавати до столу їх можна і теплими, і вже остиглими.