Рецепт Мариновані ананаси на грилі фото

Мариновані ананаси на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Фрукти , Ананас
Низькокалорійні , ПП рецепти
На природу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Наближається сезон пікніків і хочеться максимально урізноманітнити меню? Я хочу запропонувати вам досить оригінальну ідею, як приготувати мариновані ананаси на грилі. Zaintrigovanи? Все просто і смачно!

Опис приготування:

Неймовірно апетитні ананаси можна подати до столу просто в якості закуски для дорослих і дітей, додати до м'яса, використовувати як начинку для сендвіча або інгредієнт для салату, варіантів може бути маса. Якщо ви ще ніколи не пробували нічого подібного, обов'язково раджу взяти на озброєння рецепт.

  • Ананас - 1 штука
  • Мед - 1-3 Ст. Ложок
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки (розтоплене)
мариновані ананаси на грилі - фото крок 1
1. Очистіть ананас, наріжте кільцями і виріжте серцевину.
мариновані ананаси на грилі - фото крок 2
2. У невеликій мисці з'єднайте розтоплене вершкове масло, сік лимона і мед. Ретельно перемішайте.
мариновані ананаси на грилі - фото крок 3
3. Викладіть ананаси в зручний контейнер, залийте маринадом і залиште на 30-45 хвилин.
мариновані ананаси на грилі - фото крок 4
4. Смажте мариновані ананаси на грилі приблизно по 4 хвилини з кожного боку. Подавати до столу їх можна і теплими, і вже остиглими.

Схожі рецепти