Горохові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасні млинці з горохової муки. Вони підійдуть як тим, хто сидить на дієті, так і тим, хто хоче спробувати щось новеньке. Приготуйте, вам точно сподобається!
Сьогодні будемо готувати горохові млинці. Змішайте горохову борошно з сіллю, спеціями і водою. Додайте порізану картоплю, помідор (без шкурки) і зелень. Добре перемішайте. Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладайте на неї порції тесту за допомогою ложки. Обсмажте кожен млинець з двох сторін і подайте на стіл. Смачного!
- Борошно гороху - 200 грам
- Помідори - 200 грам
- Картопля - 300 грам
- Петрушка - 20 грам
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Куркума мелена - 1 Чайна ложка
- Насіння koriandra - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Перець чилі мелений - 0, 25 чайних ложки
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
Змішайте горохову борошно з сіллю і спеціями.
Додайте склянку води і ретельно перемішайте.
Тонко наріжте картоплю, помідор blanshiruyte, зніміть шкірку і дрібно наріжте. Додайте овочі з зеленню в тісто і перемішайте.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладайте на неї порції тесту за допомогою ложки. Товщина млинчика повинна бути 0, 5-0, 7 см. Обсмажте кожен млинець з двох сторін і подайте на стіл.